Osmanlı Savaşları Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Osmanlı Savaşları Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciLimonGames
  • DilTürkçe
  • Boyut61.1 MB
  • Versiyon3.4.9
Osmanlı Savaşları Apk indir

Osmanlı Savaşları Apk indir

Osmanlı Savaşları APK indir, Android stratejik çok oyunculu şehir kurma ve savaş oyunudur. Osmanlı Savaşları APK oyununda muhteşem savaş sahneleri vardır. Osmanlı Savaşları...

Osmanlı Savaşları APK indir, Android stratejik çok oyunculu şehir kurma ve savaş oyunudur. Osmanlı Savaşları APK oyununda muhteşem savaş sahneleri vardır.

Osmanlı Savaşları APK tarihi yansıtan 3 boyutlu olarak sunulan bir strateji oyunudur. Oyun içerisinde taht savaşları vardır. Zafer ile bitirebilmek adına en iyi taktikleri ve stratejileri uygulayarak karşı tarafı tamamen alt etmek gerekir. Android cihazlar ve Play Store aracılığıyla indirilebilen bir oyundur. Pek çok kişi bu oyunu çok yoğun bir ilgiyle oynamaktadır.

Osmanlı Savaşları Oyunu Özellikleri

Osmanlı Savaşları APK Android oyununda modelleme, seslendirme ve animasyon oldukça üst seviyede bir performans sergiler. Bu sebeple oyun oynarken kişiler kendilerini tamamen kapta bilirler. Oyuna ilk başlandığı zaman küçük bir beylik kurulur. Ardından ordu kurulur. Osmanlı Savaşları beyliğin büyütüle bilmesi ve ordunun genişletilebilmesi için bir süre beklemek gerekir.

Bu savaş oyunu günden güne ilerler ve kişiler hayalindeki imparatorluğu kurabilir. Kurulan beyliğin topraklarının genişletilmesi için ve savaşlara katılabilmek için oyunun ilerlemesi beklenmelidir. Yeterli güce ulaştıktan sonra oyun tarafından yeni haklar ve yeni özellikler tanınır. Bu sayede rakip takımlarla savaşarak daha büyük bir orduya ve daha büyük bir imparatorluk sahibi olunur.

Osmanlı Savaşları APK Android indir

Türk yapımı olan Osmanlı Savaşları oyununda tarihe yön vermek için stratejik hamleler yapıyorsunuz. Binlerce oyuncu ile oynanabilen online bir savaş ve strateji oyunudur. Osmanlı Savaşları APK Android oyunu içerisinde unutulmaz savaş karakterleri, padişahlar, sadrazamlar ve hakanlar bulunmaktadır.

Osmanlı Savaşları Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.LimonGame.OsmanliSavaslari&referrer=utm_source%3Dindirvip.com