Pişti İnternetsiz Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Pişti İnternetsiz Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGamerHook Studios
  • DilTürkçe
  • Boyut48.0 MB
  • Versiyon11.9
Pişti İnternetsiz Apk indir

Pişti İnternetsiz Apk indir

Pişti İnternetsiz APK indir, Android tek oyunculu basit kart oyunudur. Pişti İnternetsiz APK oyununda tamamen ücretsiz oynayarak biriken kartları toplayın. Pişti İnternetsiz APK,...

Pişti İnternetsiz APK indir, Android tek oyunculu basit kart oyunudur. Pişti İnternetsiz APK oyununda tamamen ücretsiz oynayarak biriken kartları toplayın.

Pişti İnternetsiz APK, gerçek hayatta çok sevilen ve küçük büyük herkes tarafından oynanabilen pişti oyununun uygulamaya geçirilmiş halidir. Aynı zamanda internetsiz bir şekilde oynandığı için tüm rakipler yapay zekadır. Android işletim sistemindeki cihazlara indirilir. Ücretsiz bir şekilde indirilen bu uygulamanın içerisinde de ekstra satın almalar yoktur.

Pişti İnternetsiz Oyunu Özellikleri

Pişti İnternetsiz APK Android oyunu geliştirilmiş sanal zekaya sahiptir. Aynı zamanda gerçekçi rakip hissi verdiği için pişti oynamak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bir oyundur. Tamamen internetsiz ve ücretsiz bir şekilde tasarlanmıştır. Kişiler oyunu istedikleri yerde istedikleri zaman oynamaya başlayabilir. Aynı zamanda internetsiz olduğu için oyun istendiği zaman kapatılır. Kişiler oyunu ortada bıraksa da hiçbir şekilde ceza almayacaktır.

Ara yüzü oldukça geliştirilmiştir. Skor tabloları ve başarılar da kişiye sunulmaktadır. Pişti İnternetsiz oyunu içerisinde 2, 10, J, A, kart fazlası gibi karlar sayesinde puan kazanılmaktadır. Diğer kartlar ile pişti yapılmadığı takdirde çok yüksek puanlar kazanılmaz. Oyuna girmeden önce kişiler dilerlerse piştiyi öğrenmek amacıyla küçük bir eğitim ala bilir.

Pişti – İnternetsiz APK Android indir

Kart saymaya ve şansa dayalı olan oyun oldukça zevkli bir kart oyunudur. Oyun içerisinde 51 puan kart skoruna ulaşana kadar oynayabilirsiniz. Pişti İnternetsiz APK Android oyunda J kartlarını kullanarak yerde bulunan kartları alarak oyuna devam edebilirsiniz.

Pişti – İnternetsiz Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.gamerhook.games.pisti&referrer=utm_source%3Dindirvip.com