Pişti Online Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Pişti Online Apk indir
Pişti Online Apk indir

Pişti Online Apk indir

Pişti Online APK indir, Android ücretsiz kağıt oyunudur. Pişti Online APK ile sesli sohbet, yeni arkadaşlarla tanışma ve arkadaşlarınla eşli oyunlar oynayın. Pişti...

Pişti Online APK indir, Android ücretsiz kağıt oyunudur. Pişti Online APK ile sesli sohbet, yeni arkadaşlarla tanışma ve arkadaşlarınla eşli oyunlar oynayın.

Pişti Online APK Android işletim sistemine sahip olan tablet ya da telefonlara indirilebilen pişti oyununun uygulama haline getirilmiş olan versiyonudur. Pişti online ücretsiz bir şekilde indirilir. Oyun içerisinde ise ücretli satım alımlar gerçekleşe bilir. Uygulamanın ara yüzü Türkçe ve İngilizce olarak sunulmaktadır. Boyutu 19M olduğu için telefonda yer olmadığı takdirde indirilemez.

Pişti Online APK Özellikleri

Pişti Online APK akıcı animasyonlara sahip olduğu için 2D olarak hazırlanmış olan kartlar bulunur. Bu kartlar yeşil bir zemin üzerinde yerleştirilerek oyun oynanırdı. Oyun genelde online olarak oynanır. Kişilerin rakipleri de gerçek insandır. Fakat oyunun 2 modu bulunduğu için isteyen kişiler internetsiz bir şekilde de oynayabilir. Bu anlamda rakipler yapay zeka olacaktır.

Pişti Online APK Android oyunu içerisine pişti, kart atış ses efektleri verilmiştir. Ayarlar bölümünden bu ses efektleri kapatılır. Atılmak istenen kartın üzerine dokunmak yeterli olacaktır. Ara yüzü ve oynama şekli oldukça basit olduğu için pişti oynamayı bilen herkesin oynayabileceği bir uygulamadır. Aynı zamanda oyun içerisinde sohbet özelliği de bulunmaktadır.

Pişti Online APK Android indir

Hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz oyunda bonus hediyeler kazanabilirsiniz. Hem Pişti online oynayın hemde mesaj yazarak konuşun. Pişti Online APK Android oyununu sesli konuşarak oynayabilir ve yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Gerçek kişilerle ister eşli 4 kişilik oyunlar oynayabilir yada tekli oynayabilirsiniz.

Pişti Online Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.gamyun.android.pisti&referrer=utm_source%3Dindirvip.com