Pokémon GO Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Pokémon GO Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciNiantic, Inc.
  • DilTürkçe
  • Boyut121.3 MB
  • Versiyon0.247.1
Pokémon GO Apk indir

Pokémon GO Apk indir

Pokémon GO APK indir, Android Pokemon yakalama oyunudur. Pokemon’unu bul, onu yakala, güçlendir ve Pokémon GO APK indirip online oyunculara karşı mücadele et....

Pokémon GO APK indir, Android Pokemon yakalama oyunudur. Pokemon’unu bul, onu yakala, güçlendir ve Pokémon GO APK indirip online oyunculara karşı mücadele et.

Pokémon GO APK son sürüm 90’lı yıllarda en çok sevilen çizgi dizilerden biri olan Pokemon’un oyunlaştırılmış halidir. Pokemon GO son sürümü hem IOS hem de Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde indirilir. 2016 senesinden itibaren popülerliğini sürdüren bu oyun hala çok fazla oynanmaktadır. Bu oyunu farklı kılan en önemli özelliği ise sadece telefon içerisinde değil aynı zamanda gerçek hayatta da oynanabilmesidir.

Pokémon GO APK Özellikleri

Pokémon GO APK oyunu kişileri gerçek alemde fiziksel olarak ettirmeyi sağlayan bir oyundur. Oyunun en temel amacı Pokemon yakalamadır. Ardından yakalanan Pokemon’lar biriktirilir, eğitilir ve karşılıklı olarak savaştırılır. Fakat farklı Pokemon yakalayabilmek için kişiler bulunduğu bölgedeki haritalardan yararlanır. Bu harita üzerinden Pokemon’un nerede olduğunu tespit eder. Ardından yakalayabilmek için uzun ya da kısa yolculuklara çıkabilir.

Bazı Pokemon’lar çok uzak yerlerde bile olabilir ve hatta toplu taşıma aracı bile kullanmak durumunda kalabilir. Bu Pokemon’ların bulunduğu yere gidilip yakalandığı zaman oyuncu tarafından eğitilir ve geliştirilir. Ardından diğer rakip Pokemon’lar ile savaştırılan bir oyundur.

Pokémon GO APK Android indir

Yaşadığınız çevre içerisinde Pokemon’ları keşfetmek ve onları güçlendirmek için tasarlanan küresel bir oyundur. Pokedex’ini tamamlamak için Pokemon yakalayarak yeni bir seviyeye geçebilirsiniz. Efsanevi GYM savaşları ve kendi takımınızla Raid Battle savaş modları vardır. Pokémon GO APK Android oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Pokémon GO Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.pokemongo&referrer=utm_source%3Dindirvip.com