Rope Hero: Vice Town Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Rope Hero: Vice Town Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciNaxeex Ltd
  • DilTürkçe
  • Boyut126 MB
  • Versiyon6.3.6
Rope Hero: Vice Town Apk indir

Rope Hero: Vice Town Apk indir

Rope Hero: Vice Town APK indir, Android tek oyunculu aksiyon oyunudur. Rope Hero: Vice Town 3D üçüncü şahıs nişançı oyununda gerçek bir süper...

Rope Hero: Vice Town APK indir, Android tek oyunculu aksiyon oyunudur. Rope Hero: Vice Town 3D üçüncü şahıs nişançı oyununda gerçek bir süper ip kahramnı ol.

Rope Hero: Vice Town APK açık dünya üzerinde süper kahraman olduran bir oyundur. Kişiler süper kahraman olarak şehri suç örgütlerinden ve çetelerden kurtarmak için verilmiş olan tüm görevleri yerine getirmelidir. Aynı zamanda süper kahramanın farklı güçleri de vardır. Bu güçler kullanılarak tank, araba ya da bisiklet gibi araçlar kullanılabilir.

Rope Hero: Vice Town APK Özellikleri

Rope Hero: Vice Town APK Android cihazlar üzerinden indirilebilir. Google Play Store aracılığıyla ücretsiz bir şekilde indirilir. Bu oyunda Vice Town istendiği gibi gezilerek keşfedilir. Süper kahramanın sadece 1 adet silahı olsa da görevleri yerine getirerek çeşitli silahlar ya da yeni güçler elde edebilir. Oyun içerisinde heyecan verici ve günlük görevler tamamlanarak tüm düşmanlar yok edilmelidir.

Rope Hero: Vice Town oyunu ilerledikçe ve yeni görevler eklendikçe düşmanların gücü ve sayısı da artacaktır. Sürekli olarak güncellenen bu oyunun içinde yer alan yeni özellikler de tamamen ücretsizdir. Oyunda yer alan ürünleri satın alabilmek için süper kahramanın verilen görevleri yerine getirerek para kazanması gerekir.

Rope Hero: Vice Town APK Android indir

Süper kahramanınızla süper gücünüzü kullanarak çeşitli görevleri tamamlıyorsunuz. Oyun içerisindeki silahlar, tüfekler, yakın dövüş silahları, süper silahlar ve daha fazlasını kullanarak düşmanlarınızı bitirin. Rope Hero: Vice Town APK Android oyununda 3B açık dünya kendinizi bulunduğunuz yeniliklerle oynayın. Karakterinizdeki süper gücünüz sınırsız olup binadan binaya bir örümcek adam gibi atlayın.

Rope Hero: Vice Town Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mgc.RopeHero.ViceTown&referrer=utm_source%3Dindirvip.com