Tennis Clash: 3D Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Tennis Clash: 3D Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciWildlife Studios
  • DilTürkçe
  • Boyut172.4M
  • Versiyon3.33.0
Tennis Clash: 3D Apk indir

Tennis Clash: 3D Apk indir

Tennis Clash: 3D APK Android indir, çok oyunculu (multiplayer) çevirimiçi tenis oyunudur. Tenis oyunu 3D grafikleri ve kolay kontrolleriyle oynanış sunar. Tennis Clash:...

Tennis Clash: 3D APK Android indir, çok oyunculu (multiplayer) çevirimiçi tenis oyunudur. Tenis oyunu 3D grafikleri ve kolay kontrolleriyle oynanış sunar.

Tennis Clash: 3D APK ücretsiz olarak indirilen bir spor oyunu uygulamasıdır. 3 boyutlu, çok oyunculu ve gerçek zamanlı kısa tenis maçlarının yapıldığı bir oyundur.

Oyun gerçek oyunculardan oluşmaktadır. Yani dünya çapında bu oyunu oynayan kişilerle rakip olunabilir. Kişiler aynı zamanda arkadaşlarıyla da oyuna katılarak eğlenceli vakit geçirebilir.

Tennis Clash: 3D Multiplayer APK Özellikleri

Tennis Clash: 3D Multiplayer Game APK içerisinde turnuvalara katılmak için kişinin kendisini geliştirmesi gerekir. Çok oyunculu olarak arkadaşlarla da tenis maçı yapılabilir. 3 boyunlu ve gerçekçi yeni nesil grafikler oyun içerisinde bulunmaktadır. Öğrenmesi çok kolay olduğu için küçük büyük herkesin oynayabileceği bir oyundur. Kişiler gerçek zamanlı turnuvalara katılarak oyun içerisinde kendini geliştirebilir ve ustalaşabilir.

Oyunun en büyük amacı liglerde yükselerek ülkede ya da dünya çapında 1. olmaktır. Maçlar kazanılıp kupalar toplandıkça amatör, yarı profesyonel ya da profesyonel oyuncularının kilidi açılacaktır. Kişiler oyun içerisinde en iyi takımı kurabilmek adına ekip için en iyi koçu bulmalıdır ve beslenme tarzını geliştirmelidir.

Tennis Clash 3D APK Android indir

Çok oyunculu çevirimiçi bir spor oyunu olan Tennis Clash öğrenmesi ve oynaması kolay bir oyundur. Basit kontrolleriyle üst düzey oynanış sunmaktadır. Tennis Clash 3D APK Android oyuna Facebook arkadaşlarınla oynamak için Facebook girişi yaparak oynayabilirsiniz. En iyi tenisçilerin bulunduğu oyunda ustalaşmak ve ödüller kazanmak için özel çevirimiçi turnuvalara katılabilirsiniz.

Tennis Clash 3D Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tfgco.games.sports.free.tennis.clash&referrer=utm_source%3Dindirvip.com