Wacky Run Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Wacky Run Apk indir
Wacky Run Apk indir

Wacky Run Apk indir

Wacky Run APK indir, Android tek oyunculu 3 boyutlu engel yarışı geçme oyunudur. Wacky Run VOODOO’nun online meydan okumalı basit bir yarış oyunudur....

Wacky Run APK indir, Android tek oyunculu 3 boyutlu engel yarışı geçme oyunudur. Wacky Run VOODOO’nun online meydan okumalı basit bir yarış oyunudur.

Wacky Run APK Android oyunu 3D görüntüleriyle karşımıza çıkan ve yüzlerce çılgın seviyleri bulunan meydan okumalı online oyunudur. Platform üzerinde eğlenceli karakterle koşarak engelleri geçtiğiniz oyundur.

Wacky Run Oyunu Nasıl Oynanır?

Büyük bir platform var ve siz bu büyük platform üzerinde koşarak engelleri geçmeye çalışıyorsunuz. Wacky Run APK Android online oyunda diğer oyunculara karşı yarışıyorsunuz. Engelleri ne kadar hızlı geçerseniz o kadar fazla puan toplabiliyorsunuz. Oyun içerisinde yüzlerce çılgın seviyeler ile diğer oyunculara karşı meydan okuyabilirsiniz.

Wacky Run APK oyununda her hafta yeni seviyelerin geldiğini söyleyebilirim. Voodoo tarafından geliştirilen oyunda renkli karakterler yer almaktadır. Platform üzerinde karşınıza çıkan engelleri geçerek ilerliyorsunuz. Rakibinizden önce bitiş çizgisine ilk geçen sizin olmanız gerekmektedir. Bu sayede en çok puanı kazanan siz oluyorsunuz.

Wacky Run APK Android oyun indir

Online oynanabilen ücretsiz indirilebilen oyunda yüzlerce seviye yer almaktadır. 3D görüntüleriyle karşınıza çıkan oyunda diğer oyunculara karşı yarışabilirsiniz. Wacky Run APK Android online oyununu Android telefon ve tabletlerinize indirip heme oynamaya başlayabilirsiniz.

Wacky Run Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.h8games.DoodleRun3D&referrer=utm_source%3Dindirvip.com