Box Simulator for Brawl Stars Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Box Simulator for Brawl Stars Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciBigMelon Studio
  • Dilingilizce
  • Boyut41M
  • Versiyon2.0
Box Simulator for Brawl Stars Apk indir

Box Simulator for Brawl Stars Apk indir

Box Simulator for Brawl Stars (APK) indir, Android çevirimdışı savaş simülasyonu oyunudur. Box Simulator for Brawl Stars 35 dövüşçü kutu paketi oyunudur. Box...

Box Simulator for Brawl Stars (APK) indir, Android çevirimdışı savaş simülasyonu oyunudur. Box Simulator for Brawl Stars 35 dövüşçü kutu paketi oyunudur.

Box Simulator for Brawl Stars (APK) Android simülasyon oyununda savaşçı karakterlerin yer aldığı oyun Brawl Stars hayranları tarafından geliştirilen bir oyundur.

Box Simulator for Brawl Stars Oyunu Nasıl Oynanır?

Bir tür rehberlik uygulaması oyunu olan bu oyunda yeni dövüşçüler, yıldız güçleri, güç noktaları ve ödül düşme oranları yer almaktadır. Bazı güçleri simüle etmek için bu uygulamayı ücretsiz indirip kullanabilirsiniz. Box Simulator for Brawl Stars (APK) Android oyunda yeni kutuları açarak yeni dövüşçüleri aktif edebilirsiniz.

Box Simulator for Brawl Stars (APK) oyunda birden fazla mega kutu açabilmenin heyecanını yaşayabilirsiniz. Efsanevi dövüşçü karakterlerini alabileceğiniz kutularda Brawl Stars oyununda yer alan bütün kutular yer almaktadır. 35 dövüşçü karakterinin tümü kutular içerisinde yer almaktadır. Ödül sistemi ise Trophy yol ödülleri şeklinde çalışmaktadır.

Box Simulator for Brawl Stars APK Android indir

Oyun basit bir oynanışa sahip olup çevirimdışı tek oyunculu oynanabilmektedir. Savaş simülatörü oyununda Box Simulator for Brawl Stars APK Android oyununu Android telefon ve tabletlerinize indirip oynayabilirsiniz. Android ve mobil cihazlarda 41 MB dosya boyutuna sahiptir.

Box Simulator for Brawl Stars Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigmelon.bsboxsim&referrer=utm_source%3Dindirvip.com