Soccer Star Goal Hero Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Soccer Star Goal Hero Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciRedvel Sports Games
  • DilTürkçe
  • Boyut104.0M
  • Versiyon1.6.0
Soccer Star Goal Hero Apk indir

Soccer Star Goal Hero Apk indir

Soccer Star Goal Hero: Score a APK indir, Android tek oyunculu ücretsiz futbol oyunudur. Soccer Star Goal Hero gerçekci futbol oyununu profesyonelce oynayın....

Soccer Star Goal Hero: Score a APK indir, Android tek oyunculu ücretsiz futbol oyunudur. Soccer Star Goal Hero gerçekci futbol oyununu profesyonelce oynayın.

Soccer Star Goal Hero APK indir, Android futbol oyununda futbol maçı yapma hissiyatını bilmek isteyenler için ücretsiz futbol oyunudur. Dünyanın en iyi futbolcuları aynı takımda olabilecek ve dünyadaki ana kupaları kazanabileceksiniz.

Soccer Star Goal Hero Oyunu Nasıl Oynanır?

Türk ve diğer futbol taraftarları bulunan oyunda Türk futbolunun klasik futbol müsabakalarını oynayabileceksiniz. Soccer Star Goal Hero APK Android futbol oyunnuda bulunduğunuz ligin en iyi maçlarını oynayarak atabildiğiniz kadar gol atmaya çalışıyorsunuz. Gerçekci futbol deneyimi sunan oyunda dünya turnavalarına katılabilirsiniz.

Soccer Star Goal Hero APK oyunda takımınızın formasını, kramponlarını, stadınızın kapasitesini ve tüm yönetimini sizler üstleniyorsunuz. Eşsiz gol atma stilleri, kaliteli görselleri ve basit oynanışıyla bağımlılık yapmaktadır. İster kendi takımınızı kurabilir yada ülkenizin milli takımıyla maçlara çıkarak rakiplerinizle mücadele edebilirsiniz.

Soccer Star Goal Hero APK Android indir

Türk liginde çıktığınız maçları kazanmaya çalışıyor ve çıkacağınız maçlara hazırlık yaparak ilerliyorsunuz. Soccer Star Goal Hero APK Android futbol oyununda tam tamına 35 seviye var ve futbol klübünüzün kahramanı olmak için inanılmaz maçların tadını çıkartın.

Soccer Star Goal Hero Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.redvel.soccer.star.ultimate.hero.football.games.manager&referrer=utm_source%3Dindirvip.com