Fırın İmparatorluk – Pasta Yap Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Fırın İmparatorluk – Pasta Yap Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciCoco Play By TabTale
  • DilTürkçe
  • Boyut167.2M
  • Versiyon1.3.8
Fırın İmparatorluk – Pasta Yap Apk indir

Fırın İmparatorluk – Pasta Yap Apk indir

Fırın İmparatorluk – Pasta Yap APK indir, Android simülasyon oyununda pasta yap süsle servis et. Fırın imparatorluğum pasta yap ile lezzetli çörekler yap....

Fırın İmparatorluk – Pasta Yap APK indir, Android simülasyon oyununda pasta yap süsle servis et. Fırın imparatorluğum pasta yap ile lezzetli çörekler yap.

Fırın İmparatorluk – Pasta Yap APK indir, Android simülasyon restoran oyunu tek kişilik oynanan çevirimdışı pastacılık oyunudur. Lizzie’ye karakteriyle tatlı ve çörekler yaparak müşterilerine hizmet et.

Fırın İmparatorluk – Pasta Yap Oyunu Nasıl Oynanır?

Lizzie’ye karakteriyle dünyaca ünlü bir fırın açarak özel siparişler üzerine müşterilerine hizmet etmekte yardımcı ol. Oyunda tatlı fırınınız içerisinde lezzetli çörekler yap ve talepkar müşterilerine hizmet et. Fırın İmparatorluk – Pasta Yap APK Android oyununda üniversiteden mezun oluyor ve lezzetli çörekler yapmak için restoran açıyorsunuz.

Fırın İmparatorluk – Pasta Yap APK oyunda nefis fırınlar açarken hamur işleri ve lezzetli pastalarıyla ünlü olan profesyonel bir fırıncı oluyorsunuz. Bu eğlenceli simülasyon oyununda pasta yapma hikayesinde ağız sulandıran tatlılar yapıyorsunuz. Çörek, tatlı, donut ve pastalardan yanı sıra müşterilerinizin ne istediğini iyi anlayarak tarifleri gerçekleştirin.

Fırın İmparatorluk – Pasta Yap APK Android indir

Renkli pasta süslemeleri ile pastalarınızı daha havalı yaparak müşterilerine servis ediyorsunuz. Fırın İmparatorluk – Pasta Yap APK Android oyununda fırıncılık yarışması ve pasta fuarlarına katılarak becerilerinizi gösterin. Pasta yap süsle servis et oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz.

Fırın İmparatorluk – Pasta Yap Android indirhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.cocoplay.sweet.bakery&referrer=utm_source%3Dindirvip.com