CarX Drift Racing Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

CarX Drift Racing Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciCarX Technologies, LLC
  • DilTürkçe
  • Boyut523.8M
  • Versiyon1.16.2
CarX Drift Racing Apk indir

CarX Drift Racing Apk indir

CarX Drift Racing APK indir, Android tek oyunculu ve çok oyunculu gerçekci yarış oyunudur. CarX Drift Racing drift simülatöründe yarış arabalarıyla yarışın. CarX...

CarX Drift Racing APK indir, Android tek oyunculu ve çok oyunculu gerçekci yarış oyunudur. CarX Drift Racing drift simülatöründe yarış arabalarıyla yarışın.

CarX Drift Racing APK indir, Android gelmiş geçmiş en popüler drift oyununda spor arabaları kullanarak eşsiz kolaylık ve içgüdüsel bir deneyimle oynayın. En popüler ve ücretsiz yarış oyunudur.

CarX Drift Racing Oyunu Nasıl Oynanır?

Spor arabaları kullanarak eşsiz kolaylık ve içgüdüsel bir deneyim sunan yarış oyunudur. Gerçekci fiziksel yapısı ve güçlü spor arabaları verdiği hissiyatı bambaşkadır. CarX Drift Racing APK Android oyununda drifte yaparak efsanevi yarışlara katılabilirsiniz. Farklı haritalarda ve yoğun ayrıntılara sahip pistlerde yarışın.

CarX Drift Racing APK oyunda güçlü spor arabalarla yarışlara katılabilirsiniz. Çok oyunculu (multiplayer) ve çevirimdışı oynanabilen ücretsiz oyundur. Canlı kameralar, animasyonlar, tekrarlar ve özelleştirilebilir oyun kontrolleriyle harika bir oyundur. Dar alanlarda tekerleri yakarak start çizgisinden bitiş çizgisine kadar ilerleyin.

CarX Drift Racing APK Android indir

Online zaman ataklı dünya şampiyonasında arkadaşlarınla yarış ve dünya rekorunu kırarak dünya sıralamasında bir üst tura geç. CarX Drift Racing APK Android oyunda kupalar kazan ve jetonlarla araçlarınızı güçlendirin. Bulunduğunuz liglerde kupalar kazan ve 5 farklı ligde boy göster.

CarX Drift Racing Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.CarXTech.CarXDriftRacingFull&referrer=utm_source%3Dindirvip.com