CSR 2 – Drag Racing Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

CSR 2 – Drag Racing Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciNaturalMotionGames Ltd
  • DilTürkçe
  • Boyut3.3GB
  • Versiyon4.3.1
CSR 2 – Drag Racing Apk indir

CSR 2 – Drag Racing Apk indir

CSR 2 – Drag Racing Car Games APK indir, Android çok oyunculu ve tek oyunculu yarış oyunudur. CSR Racing 2 kısa mesafeli drag...

CSR 2 – Drag Racing Car Games APK indir, Android çok oyunculu ve tek oyunculu yarış oyunudur. CSR Racing 2 kısa mesafeli drag yarışlarına katılarak yarışın.

CSR 2 – Drag Racing Car Games APK indir, Android gerçekci bir sürüş simülatörü oyununda kısa mesafeli drag yarışlarına katılarak gerçek oyuncularla yarışın. Motorlu yarış oyunlarını seven oyuncuları kendisine hayran bırakan bir oyundur.

CSR 2 – Drag Racing Car Games Oyunu Özellikleri

Gerçek araba yarışı oyununda oyuncuları hasta eden kaliteli grafik görüntüsüyle karşımıza çıkıyor. Gerçek zamanlı yarışlara katılarak rakiplerinizle yarışabilirsiniz. CSR 2 – Drag Racing Car Games APK Android yarış oyunu gerçekçi yarış parkurlarında tek oyunculu olarakta yarışabilirsiniz. Binlerce arabayı özelleştirerek dilediğiniz gibi modifiye ededebilirsiniz.

CSR 2 – Drag Racing Car Games APK oyununda Kuzey Amerika ve Avrupa kıtası parkurlarında gerçek yarış deneyimini bulabilirsiniz. Oyun içerisinde eski arabalardan tutunda yeni modern ikonik yarış arabalarına kadar birçok otomobil türü bulunmaktadır. AR modu, şehirde serbest sürüş modu, Öfkeli Drift, Tune Cars ve diğer modlarıyla oyuncuları için bağımlılık yapan türden.

CSR 2 – Drag Racing Car Games APK indir

3D gerçekçi görüntüsü bulunan oyunda çeşitli boya, nitro, fren, jant ve turbo seçenekleriyle drift yarışlarına katılabilirsiniz. CSR 2’de Porsche, Aston Martin, Lamborghini, Pagani Koenigsegg, Toyota Supra Aerotop, Nissan Skyline GT-R (R34 NISMO S-tune), Chevrolet Camaro ZL1 1LE NASCAR veya Mercedes AMG gibi araçları kullanabilirsiniz. CSR 2 – Drag Racing Car Games APK Android drift yarış oyununu ücretsiz telefon yada tabletlerinize indirebilirsiniz.

CSR Drag Racing 2 Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.naturalmotion.customstreetracer2&referrer=utm_source%3Dindirvip.com