FarmVille 3 – Farm Animals Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

FarmVille 3 – Farm Animals Apk indir
FarmVille 3 – Farm Animals Apk indir

FarmVille 3 – Farm Animals Apk indir

FarmVille 3 – Farm Animals APK indir, Android çiftlik simülasyonu oyununda çiftlik hayvanlarını yetiştirin. FarmVille 3 kasabanızda kendi çiftliğini kur. FarmVille 3 –...

FarmVille 3 – Farm Animals APK indir, Android çiftlik simülasyonu oyununda çiftlik hayvanlarını yetiştirin. FarmVille 3 kasabanızda kendi çiftliğini kur.

FarmVille 3 – Farm Animals APK indir, Android çiftlik inşa etme oyununda kasabanızı bir şehre dönüştürebilmek için kendi işçilerinizle çalışın. Hayvanlarınızla ilgilenin ve kendi tahılınızı kendiniz yetiştirin.

FarmVille 3 – Farm Animals Oyun Özellikleri

Çiftliğiniz içerisinde demirci, aşçı, park bekçisi, köpeğiniz, inekler, tavuklar ve daha birçok hayvan çeşidi yer almaktadır. FarmVille 3 – Farm Animals APK Android çiftlik simülasyonu oyununda kendi çiftliğinizi sıfırdan oluşturun. Oyun arkadaşlarınızla birlikte iş birliği yaparak daha hızlı çiftlik inşa edebilirsiniz.

FarmVille 3 – Farm Animals APK oyunda diğer çiftçileri ziyaret ederek sohbet edebilir ve yardımlaşabilirsiniz. Çiftlikte kasabanızı hayvanat bahçesine çevirirmenin yanı sıra tarlanızdaki ürünleri hasat edebilirsiniz. Hayvanlar arasında penguen gibi özel türlerde yer almaktadır. En sevdiğiniz egzotik canlıların kilidini açabilmek için bazı görevleri tamamlamanız gerekiyor.

FarmVille 3 – Farm Animals APK Android indir

Oyun içerisinde çiftliğinizi daha hızlı geliştirmek için diğer çiftçilerle arkadaşlık kurmanız faydanıza olacaktır. Hasat ettiğiniz ürünleri satarak daha fazla hayvan alabilirsiniz. FarmVille 3 – Farm Animals APK Android çiftlik simülasyonu oyununda maceraya hemen indirvip.com’dan indirip katılabilirsiniz.

FarmVille 3 Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.farmville3&referrer=utm_source%3Dindirvip.com