Kandilli Rasathanesi Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Kandilli Rasathanesi Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciBoğaziçi Üniversitesi
  • DilTürkçe
  • Boyut9.3M
  • Versiyon1.0.1
Kandilli Rasathanesi Apk indir

Kandilli Rasathanesi Apk indir

Kandilli Rasathanesi Deprem uygulaması APK indir, Android Kandilli Rasathanesi deprem haritası, canlı deprem bildirimi ve anlık deprem bilgisi uygulamasıdır. Kandilli Rasathanesi APK indir,...

Kandilli Rasathanesi Deprem uygulaması APK indir, Android Kandilli Rasathanesi deprem haritası, canlı deprem bildirimi ve anlık deprem bilgisi uygulamasıdır.

Kandilli Rasathanesi APK indir, Android deprem verilerini anlık olarak takip edebileceğiniz deprem uygulamasıdır. Son dakika deprem bilgilerini, deprem listelerini ve canlı deprem izleme gibi bildirimleri takip edebilirsiniz.

Kandilli Rasathanesi Uygulaması Özellikleri

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi uygulamasıdır. Kandilli Rasathanesi APK Android cihazlarda Türkiye ve yakın çevresinde olan depremlerin bildirimlerini takip edebilirsiniz. Canlı ve son dakika deprem listesi ve deprem verilerini anlık olarak görebilirsiniz.

Kandilli Rasathanesi mobil uygulaması içerisinde sismik olaylar ve derinlikleri paylaşılmaktadır. İnsan kaynaklı maden, şantiye patlamaları ve taşocağı patlamalarını görebilirsiniz. 2.5 ve üzeri büyüklüklerdeki depremleri anlık bildirim olarak alma seçeneği sunmaktadır. Yada 4.0 ve üzeri büyüklükteki deprem şiddetlerini canlı olarak görebilirsiniz.

Kandilli Rasathanesi Uygulaması indir

Deprem bildirimi, deprem canlı takibi ve anlık deprem verilerini görebilmenize imkan tanır. Kandilli Rasathanesi APK Android uygulaması depremlerin konumlarını harita üzerinde kaç km yerin altında gerçekleştiğini belirtir. Depremleri büyüklüklerine yani şiddetlerine göre sıramalamaktadır.

Kandilli Rasathanesi Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=edu.boun.rasathane&referrer=utm_source%3Dindirvip.com