World of Tanks Blitz Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

World of Tanks Blitz Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciWargaming Group
  • DilTürkçe
  • Boyut257M
  • Versiyon9.6.0.411
World of Tanks Blitz Apk indir

World of Tanks Blitz Apk indir

World of Tanks Blitz APK indir, Android PvP tank savaşı MMO tarzı strateji oyunudur. 7vs7 takım savaşlarına katılarak çok oyunculu tank oyunu ücretsiz...

World of Tanks Blitz APK indir, Android PvP tank savaşı MMO tarzı strateji oyunudur. 7vs7 takım savaşlarına katılarak çok oyunculu tank oyunu ücretsiz indir.

World of Tanks Blitz APK indir, Android çok oyunculu oynanabilen tank savaşı oyununda tarihi tank modelleriyle savaşlara katılıyorsunuz. 250’den fazla benzersiz tank savaş araçlarıyla savaşabilirsiniz.

World of Tanks Blitz PvP – MMO Tank Savaşı

Aksiyon dolu 7vs7 takımlarla savaşlara çıktığınız bir stratejik savaş oyunudur. Tek başınızada oynayabilir yada arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Dünyanın dört bir tarafından katılan oyuncularla aksiyon dolu savaşlara katılıyorsunuz. World of Tanks Blitz APK Android PvP tank savaşı oyununda 250’den fazla tank bulunmkatadır.

World of Tanks Blitz APK Kaç GB

Oyunu Android telefon ve tabletlerinize indirmek için öncelikle 3 GB hafızada boş yere ihtiyacınız olacaktır. World of Tanks Blitz APK Android oyun dosyası 257 MB dosya boyutuna sahiptir. Lakin oyunu indirdikten sonra kurulum dosyalarıyla birlikte 3GB boş alan istemektedir.

World of Tanks Blitz APK Android indir

World of Tanks Blitz Yenilikleri

Yeni etkinlikleriyle karşımıza çıkan online tank savaşı oyunu yeni ay yılı etkinlikleri vardır. Altınlara ulaşabilmek için Altın Yaban Tavşanı Efsanesinde iki süper araç karşımıza çıkmaktadır. World of Tanks Blitz APK Android oyunu gerçekci savaşlar ve Burning turnuvalarına katılın! Eleme müsabakalarında kış turnuvalarına katılara büyük şeref ödüllerinin sahibi olabilirsiniz.

Nefes kesici Free Wind tankı ve sanat severlerin gözde kamuflajları göz doldurmaktadır. Birbirinden farklı hediylerinde yer aldığı çok oyunculu PvP tank savaşı oyununu çok oyunculu gerçek oyuncularla oynayabilirsiniz.

World of Tanks Blitz Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.wargaming.wot.blitz&referrer=utm_source%3Dindirvip.com