HotspotShield VPN & Wifi Proxy İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

HotspotShield VPN & Wifi Proxy

HotspotShield VPN & Wifi Proxy

HotspotShield VPN & Wifi Proxy APK indir, çoğrafi kısıtlamaları ortadan kaldıran Wifi güvenliği ve gizlilik sunan HotspotShield VPN Wifi Proxy ücretsiz indir. HotspotShield...

HotspotShield VPN & Wifi Proxy APK indir, çoğrafi kısıtlamaları ortadan kaldıran Wifi güvenliği ve gizlilik sunan HotspotShield VPN Wifi Proxy ücretsiz indir.

HotspotShield VPN & Wifi Proxy , İnternet yasaklarına her geçen gün bir yenisinin eklendiği günümüzde yasaklı sitelere giriş vpn programı türleri artık hayatımızın vazgeçilmez yazılımları arasında yerini almıştır. Özgür bir şekilde internet kullanımına fırsat veren bu program ile her türlü siteye yüzde yüz güvenli erişim sağlanabilmektedir.

Konum Gizleme Sayesinde Daha Güvenli Sörf

İnternet üzerinde dolaşırken bilgisayar kullanıcıları için en büyük problemlerden birisi olan kimlik bilgilerini gizleme konusunda oldukça faydalı bir program olan HotspotShield VPN & Wifi Proxy APK ile kullanıcılar bilgisayar, konum ve ağ bilgilerini kolaylıkla gizleme fırsatı bulabilirler. Tek kötü yanı; dolaşılan sitelerde gösterdiği çeşitli reklamlar olan uygulama, son yıllarda neredeyse her bilgisayarda yerini almaktadır. Vpn programı olarak kişisel gizliliği koruyabilmek amacı ile IP gizleme özelliği de bulunan program sayesinde ülkemizde engellenmiş olan pek çok siteye erişebilmek mümkündür.

DNS Değiştirme Derdi Olmadan Gezinti Olanağı

Bilgisayar konusunda amatör olanların başlarına büyük bela olan DNS değiştirme problemlerini tamamen etkisiz kılan ve hiçbir şekilde DNS ayarı değişimine gerek duymadan internet sitelerine sınırsız erişim sağlayan HotspotShield VPN & Wifi Proxy APK indirip, kullanıcı dostu menüleri ile sadece birkaç tuşa basılması halinde aktifleşebilir ve kapatılana kadar bilgisayar kullanıcılarının bilgilerini koruma altına alabilir. Kablosuz bağlantıların üzerinden bilgisayarlara yapılabilecek saldırıları engelleyen programda ayrıca kablolu bağlantılara karşı güvenlik önlemleri de yer alır. HTTPS şifreleme imkânları ile güvenli bir web deneyimi için bu yazılım gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

İphone Hotspot Shield indir