TunnelBear APK İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

TunnelBear APK

TunnelBear APK

Android TunnelBear VPN APK indir, TunnelBear VPN uygulaması ile dünyanın her yerinden sitelerin engellini kaldırma, DNS IP adresi gizleme ve konum değiştirir. TunnelBear...

Android TunnelBear VPN APK indir, TunnelBear VPN uygulaması ile dünyanın her yerinden sitelerin engellini kaldırma, DNS IP adresi gizleme ve konum değiştirir.

TunnelBear akıllı cihazlar için hazırlanmış olan TunnelBear VPN, engellenmiş ve erişime kapatılmış olan sitelere kolaylıkla erişmeyi sağlayan bir programdır. Akıllı telefon ve tabletlerde kullanım için uygun olan programı kullanıcılar Google Play ve App Store üzerinden kolaylıkla cihazlarına indirerek kullanmaya başlayabilirler. Ücretsiz sürümleri ile çok sayıda kullanıcıya ulaşan program kendi alanında oldukça başarılı bir DNS değiştirme programıdır. Program ayrıca İos ve Linux gibi platformları da desteklemektedir.

Tunnelbear Özellikleri Nelerdir?

Birçok internet sitesine olan erişimlerin kısıtlanması internet kullanıcılarının da TunnelBear VPN uygulamalarına ihtiyaç duymalarına neden olmaktadır. Bu programı diğer programlardan ayıran en önemli özelliklerinden biri ise, ara yüzünün son derece sade olması ve gereksiz reklamlara yer vermemesidir. Bu sayede kullanıcılar birkaç adımda erişmek istedikleri internet sitesine TunnelBear aracılığıyla engel tanımadan girebilmektedirler.

Tunnelbear Nasıl Kullanılır?

TunnelBear Vpn Android APK uygulaması ile girmek istenen internet sitesi engelli siteler arasında yer alıyorsa, söz konusu uygulama TunnelBear Android APK ve diğer işletim sistemine sahip telefona ya da tablete yüklenerek kolaylıkla yasak ortadan kaldırılabilir. 500 MB’a kadar ücretsiz hizmet veren sonrasında ise sınırsız kullanım için ücretli sürümleri bulunan program ile çok sayıda olan yasaklı sitelere erişim son derece zahmetsizdir. Ücretsiz sürümünün kapasitesinin yetersiz olması sadece kullanıcıların deneme sürümü olarak kullanabileceği bir özellik kazanmaktadır. 5 ile 7 Dolar arasında değişen sınırsız sürümleri ile TunnelBear DNS değiştirme deneyimini sınırsızca yaşamak ve tüm yasaklı sitelere kolayca erişmek mümkün olacaktır.

TunnelBear Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tunnelbear.android&referrer=utm_source%3Dindirvip.com