Avira Phantom VPN İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Avira Phantom VPN

Avira Phantom VPN

Avira Phantom VPN APK indir, güvenilir internet trafiği sağlayan Avira Phantom uygulaması ile yasaklı sitelere giriş yapabilir ve IP adresinizi gizleyebilirsiniz. İnternette sörf...

Avira Phantom VPN APK indir, güvenilir internet trafiği sağlayan Avira Phantom uygulaması ile yasaklı sitelere giriş yapabilir ve IP adresinizi gizleyebilirsiniz.

İnternette sörf yaparken bağlantının güvenliğinden emin olmak için Avira tarafından geliştirilmiş olan Avira Phantom VPN, aynı zamanda yasaklı sitelere giriş uygulaması özelliği ile de bilinmektedir. İnternet sitelerinde anonim olarak kimliğin gizli kalmasını sağlayan program aracılığı ile fiber saldırılardan korunmak ve sansür uygulanmış olan web sitelerine giriş yapmak oldukça kolay olmaktadır.

Avira Phantom VPN Ne İşe Yarar?

Neredeyse tüm platformlar için uyumlu bir yazılım olan Avira Phantom VPN APK, Android ve İos gibi mobil cihazlarla da uyumludur. İnternet bağlantı noktasının farklı bir noktadan görünmesine olanak sağlayarak kimliğin gizli kalması ve ek bir yasaklı sitelere giriş programı kullanmadan sansür uygulamasını ortadan kaldırmayı sağlamaktadır. Ücretli ve ücretsiz seçenekleri ile her kullanıcının beklentilerine yanıt veren bir programdır.

Avira Phantom VPN Özellikleri

Dünya genelinde 20’ye yakın sunucu konumu ile üst düzey korunma ve anonim kalabilme imkânı sunan yazılım Gerçek IP adresi bilgisinin kötü amaçlı kişilerin eline geçmesini önlemektedir.

Bu noktada kullanıcıların farklı bir IP adresi ile internette vakit geçirebilmeleri için istedikleri ülke konumunu seçme olanağı sunmaktadır. Web ziyaret geçmişini kayıt altına almayan program sayesinde tam anlamıyla kişisel verileri korumak ve internet ortamında özgür olmak mümkündür.

Avira Phantom VPN birden fazla cihazın bağlanabilmesi ve cihazın arka planında çalışması gibi özellikleri kullanışlı bir Avira Phantom VPN APK uygulaması ve programı arayışı içinde olanlar için cazip özellikler arasındadır.

Yasaklı sitelere giriş uygulamalarını indirmek için buradan giriş yaparak IP gizleme, proxy ayarları değiştirme ve daha birçok VPN uygulaması indirmek için yasaklı sitelere giriş uygulamaları indir kategorisine giriş yaparak ulaşabilirsiniz.

Avira Phantom VPN Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avira.vpn&rdid=com.avira.vpn&referrer=utm_source=indirson.com&rdot=1&feature=md