Çanak Okey – Mynet İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Çanak Okey – Mynet
Çanak Okey – Mynet

Çanak Okey – Mynet

Çanak Okey – Mynet APK indir, Mynet aracılığıyla internet üzerinden oynanan Çanak Okey – Mynet Oyun sosyal ağ üzerinden sanal para ile oynanabilen...

Çanak Okey – Mynet APK indir, Mynet aracılığıyla internet üzerinden oynanan Çanak Okey – Mynet Oyun sosyal ağ üzerinden sanal para ile oynanabilen Android mobil çanak okey oyunudur.

Çanak Okey – Mynet sunucuları üzerinden oynanan bir okey oyundur. En sevilen oyunlardan birisi olan okeyi evinizin konforunda cep telefonuz ya da tabletinizin üzerinden oynamanızı mümkün kılar. Gerçekçi görüntüler ve efektlerle gerçek bir oyun deneyimi yaşamanızı sağlarken Türkiye’nin farklı bölgelerindeki oyun severleri bir araya getirir.

Çanak Okey – Mynet Oyun Özellikleri

Aktif olarak 2 milyonda fazla kişi tarafından oynanan oyun geçtiğimiz yıllarda yılın en iyi mobil oyunu olarak seçilmiştir.

Çanak Okey kıyasıya rekabetin yaşandığı oyuna girdiğiniz farklı puanlara sahip odalardan dilediğinizi seçebilirsiniz. Her gün oyuna girdiğinizde tarafınıza sanal altın para verilmektedir. Bu paraları kullanarak istediğiniz odada oyuna başlayabilirsiniz. Oyunu kaybettiğiniz takdirde paralarınız yanacaktır. Kazandığınızda ise daha fazlası tarafınıza ödül olarak verilir.

Çanak Okey – Mynet Android APK oyununda bir taraftan okey oynarken bir taraftan da sohbet etmenin tadını çıkarabilirsiniz. Diğer oyuncuların size yazmasını istemiyorsanız engelleme seçeneği de bulunur.

Sosyal ağ hesaplarınız sayesinde tek tık ile giriş yapabileceğiniz oyuna arkadaşlarınızı davet ederek birlikte de oynayabilirsiniz.  Ayrıca turnuvalara katılarak en iyi okey oyuncusu olduğunuzu ispatlayabilirsiniz.

Çanak Okey – Mynet APK indir

Çanak Okey – Mynet Facebook üzerinden Web ile bağlantı kurup online oynayabilirsiniz. Çanak Okey – Mynet APK Android cihazlara 45 MB gibi düşük bir alan kaplamaktadır.