Microsoft Teams İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams APK indir, grup oluşturun ve iş ekibinizle yada insanlarla bağlantı kurabileceğiniz Microsoft Teams Android ile sohbet, toplantı, görevler ve dosya gönderme...

Microsoft Teams APK indir, grup oluşturun ve iş ekibinizle yada insanlarla bağlantı kurabileceğiniz Microsoft Teams Android ile sohbet, toplantı, görevler ve dosya gönderme işlemlerini yapabilirsiniz.

Microsoft Teams, en popüler Android konferans sohbet uygulamalarından birisidir. Arkasında Microsoft desteği bulunması, uygulamaya duyulan güveni arttırmaktadır. Kullanıcı beklentilerini oldukça başarılı bir şekilde analiz eden Microsoft Teams, bu doğrultuda kendisini geliştirmektedir.

Microsoft Teams Uygulaması Özellikleri

Milyonlarca kullanıcı olan Microsoft Teams uygulaması sayesinde toplantılarınızı uzaktan gerçekleştirebilir ve çalışmalarınızı takip edebilirsiniz.

Uygulama sayesinde toplu konferanslar yapabileceğiniz gibi birebir görüşmeler gerçekleştirme imkânınız da bulunmaktadır. Nerede olduğunuzun hiçbir önemi olmadan tek tıkla sesli ya da görüntülü görüşmeler başlayabilirsiniz.

Etiketleme özelliği ile iş arkadaşlarınızın görmeleri gereken önemli güncellemeleri kolayca duyurabilirsiniz. Ayrıca Microsoft Teams ile iş planlarınızı parçalara bölgeniz ve aynı dosya üzerinde otomatik değişiklikler yapmanız mümkündür.

Microsoft Teams Android APK indirip bulut dosyalarında saklanan uygulamaları birden fazla kişinin görüntülenmesi ve güvenli bir şekilde saklanma imkânı vardır. İş hayatınızın yanı sıra günlük planlarınızı da düzenleyebileceğiniz uygulama sayesinde günün hangi saatinde ne yapacağınızı takip edebilirsiniz. Ayrıca çalışma takviminizi cihazınızdaki takvim uygulamalarıyla da senkronize edebilirsiniz. Bildirimler ise yoğun çalışma süreciniz içerisinde görevlerinizi takip etmenizin önüne geçer.

Microsoft Teams Android APK indir

Microsoft Teams en popüler ve em güvenilir sohbet etme uygulamasıdır. Günün her saatinde çalışmalarını takip edebileceğiniz Microsoft Teams APK indirip ücretsiz olarak grup toplantıları, kesintisiz anlık sohbet ve iş takibini gerçekleştirebilirsiniz.