Akakçe Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Akakçe Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciAkakce A.S.
  • DilTürkçe
  • Boyut26.3 MB
  • Versiyon5.9.3

Akakçe Apk indir

Akakçe APK indir Android mobil uygulaması, Akakçe.com’un mobil cihazlar için tasarlanmış uygulamasıdır. Akakçe.com, Türkiye’deki en büyük fiyat karşılaştırma ve online alışveriş sitelerinden biridir....

Akakçe APK indir Android mobil uygulaması, Akakçe.com’un mobil cihazlar için tasarlanmış uygulamasıdır. Akakçe.com, Türkiye’deki en büyük fiyat karşılaştırma ve online alışveriş sitelerinden biridir.

Akakçe APK indir Android uygulaması, kullanıcılara milyonlarca ürün arasından en uygun fiyatlı olanları bulma, ürün özelliklerini karşılaştırma ve satın alma işlemini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirme imkanı sunar. Ayrıca uygulama, kullanıcılara indirimli ürünler hakkında bildirim gönderme ve satın alma işlemi sırasında kullanılabilecek kupon kodları sunma gibi özellikler de sunmaktadır.

Akakçe Market Broşür Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Akakçe mobil uygulamasını kullanmak için öncelikle cihazınıza uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Akakçe mobil uygulaması, hem iOS hem de Android cihazlar için ücretsiz olarak mevcuttur ve App Store veya Google Play Store’dan indirilebilir.

Akakçe Android market uygulamasını indirdikten sonra, uygulamayı açın ve arama çubuğuna aramak istediğiniz ürünü veya kategori adını girin. Uygulama, ürünleri en uygun fiyat sıralamasına göre listeler ve ürün özelliklerini, fiyatlarını ve satıcı bilgilerini gösterir. Ürün özelliklerini karşılaştırmak için ürün sayfasındaki “Özellikler” sekmesini kullanabilirsiniz.

Bir ürün seçtiğinizde, ürün sayfasında satıcıların listesini görebilirsiniz. Fiyat, kargo ve satıcının puanı gibi faktörlere göre satıcıları karşılaştırabilirsiniz. Satın almak istediğiniz ürünü seçtikten sonra, sepetinize ekleyin ve ödeme işlemini tamamlayın.

Ayrıca, Akakçe alışveriş sitesine mobil uygulaması size farklı kategorilerdeki indirimli ürünler hakkında bildirimler gönderebilir. Bu bildirimleri almak istemiyorsanız, uygulama ayarlarından bildirimleri kapatabilirsiniz.