Recuva İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Recuva
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciPiriform Ltd
  • DilTürkçe
  • Boyut2.30 MB
  • Versiyon1.53.1087

Recuva

Recuva Türkçe indir, bilgisayardan silinen dosyaları geri getirme programı Recuva ücretsiz son sürümü indirdikten sonra dosya kurtarma programı ile kurtar. Recuva bilinen tanımıyla...

Recuva Türkçe indir, bilgisayardan silinen dosyaları geri getirme programı Recuva ücretsiz son sürümü indirdikten sonra dosya kurtarma programı ile kurtar.

Recuva bilinen tanımıyla silinen dosyaları geri kurtarma programı olan Recuva, ücretsiz bir program olup dosyaları silinen sistemden kurtaran bir programdır. Recuva veri kurtarma programı indirilmesi beraberinde birçok fayda getirmektedir.

Recuva Ücretsiz Son Sürüm indir

Pek çok kişinin bir anlık dalgınlığı sonucu bilgisayarda bulunan dosyaları geri dönüşüm kutusu kullanmadan sildiği birçok an olmuştur. Geri dönüşü olmadığı düşünülen bu işlemler, herkes için korkulu rüya haline gelmiş ve bu işlemden geri dönüş yolları aranmıştır. Recuva ücretsiz indir yükle yaptıktan sonra takdirde bu hatadan dönmek oldukça kolay bir hal alacaktır.

Recuva ücretsiz son sürümü Türkçe olarak sadece bilgisayar üzerinden yanlışlıkla silinen dosyaları değil, aynı zamanda USB veya hafıza belleklerin geri dönüşüm kutusuna gönderilmeden silinen dosyalarının da kurtarılmasını sağlamaktadır.

Recuva Nasıl Kullanılır?

Recuva ücretsiz son sürümü indirip yükledikten sonra kurulması oldukça kolay bir programdır. Sihirbaz tabanlı bir arayüze sahip olan bir program dosyaların kurtarılması için adım adım yönlendirme sağlamakta ve dosyaların kurtulması için imkân sağlamaktadır. Bu programı kullanarak video, resim ve müzik dosyaları hasar görmeden kurtarılabildiği gibi Word – Excel dosyaları ve bunlara benzer pek çok programa ait dosyalar kurtarılabilmektedir.

Programda arama işleminin yapılmasının ardından ekrana çıkan arayüzde o dosya türüne ait tüm dosyalar bulunmaktadır. Aranan dosyalarda resim ve video şeklinde olan dosyalar için küçük ekranda dosyalara ait görseller de bulunmaktadır.

Recuva Avantajları Nelerdir?

Recuva Türkçe indirenlerin bu programa dair en sevdiği özellik, kurtarılması istenen dosyanın türünü seçme şansı sunmasıdır. Programın sağladığı bu özellik sayesinde aranılan dosyalara daha çabuk erişilebilmekte ve dosyayı kurtarma işlemi daha kısa sürmektedir.

Recuva Türkçe ücretsiz programı içerisinde bulunan özellik sayesinde dosya kurtarma işlemi için standart arama yapılabildiği gibi, bulunamayan dosyalarda daha kapsamlı bir arama yapma imkânı da bulunmaktadır. Bu kapsamlı arama bulunması güç olan dosyaların da bulunması için fırsat vermektedir. Daha fazla dosya kurtarma programlarını ücretsiz indirmek için dosya kurtarma programlarını buradan indirin.