WhatsApp Android İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

WhatsApp Android

WhatsApp Android

WhatsApp Android İlk olarak Android telefonlarda uygulamaya sunulan daha sonra tüm akıllı cihazlara yazılan bir mesajlaşma uygulaması olarak piyasaya sürülen WhatsApp Android, yapılan...

WhatsApp Android

İlk olarak Android telefonlarda uygulamaya sunulan daha sonra tüm akıllı cihazlara yazılan bir mesajlaşma uygulaması olarak piyasaya sürülen WhatsApp Android, yapılan güncellemeler sayesinde mesajlaşabilmenin yanında artık arama fırsatı da sunulmaktadır.

WhatsApp

WhatsApp Android Nasıl Kullanılır?

Online olarak çalışan bir program olan WhatsApp Android indirmek için Android işletim sistemi kullanıcıları Play Store uygulamasını kullanmakta, iphone kullanıcıları ise App Store uygulamasından yararlanmaktadır.

WhatsApp Android telefon numarası üzerinden akıllı cihaza kurulabilmekte ve başlangıç olarak herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Programın kullanılabilmesi için tek şart ise internet bağlantısının olması zorunluluğudur. WhatsApp programının kullanılabilmesi için mobil veri veya wifi kullanılabilmektedir.

WhatsApp Android Avantajları Nelerdir?

Mesajlaşma ve arama programı olarak kullanılan WhatsApp, bu işlemler için herhangi bir ücret talep etmemektedir. Tek ihtiyacın internet bağlantısı olduğu bu programda mesaj atmak veya arama yapmak için herhangi bir ücret verilmez.

Sadece yazılı mesaj değil, aynı zamanda ses, video ve fotoğraf gönderilmesi de bu program sayesinde gerçekleştirilebilir. Bu işlemler için de herhangi bir ücret alınmaz.

WhatsApp da zamanla yapılan güncellemelerin getirdiği uygulamalardan biri de grup konuşması yapılabilme imkânıdır. Birden fazla kişiyle aynı anda mesajlaşma ve veri paylaşımı yapılması imkânı sağlayan grup konuşması pek çok kişi tarafından tercih edilen bir uygulama olarak kullanılmaktadır.

Whatsap Android download eden kullanıcılar uluslar arası mesajlaşmaları ve aramaları da ücretsiz olarak yapabilmektedir.

WhatsAppta mesajlaşılacak kişilerin seçilmesi ise oldukça kolaydır. Telefonunda WhatsApp uygulaması yüklü olan ve telefon rehberinde kayıtlı olan herkesle mesajlaşma ve arama işlemleri gerçekleştirilebilir.

Oturum açma-kapatma işlemi gibi bir işlem gerektirmeyen bu uygulama, telefonun kapalı olduğu anlarda da mesajları sistemde biriktirmeye devam etmektedir.

Whatsap Android indiren kullanıcılar, kişi bilgilerinin alışverişini yapabilmekte, konum bilgisini gönderebilmekte ve alabilmekte, sohbet geçmişlerinin e-posta ile gönderebilmekte ve WhatsApp arka planı istediği şekilde değiştirebilmektedir.

Programın Ekran Görüntüsü