Ammyy Admin İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Ammyy Admin
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciAmmyy
  • DilTürkçe
  • Boyut0.74 MB
  • Versiyon3.7

Ammyy Admin

Ammyy Admin indir, uzaktan bağlantı programı Ammyy Admin son sürümü ücretsiz ve Türkçe indirip Pc bilgisayarda uzaktan masaüstü bağlantı kurun. Ammyy Admin, Farklı...

Ammyy Admin indir, uzaktan bağlantı programı Ammyy Admin son sürümü ücretsiz ve Türkçe indirip Pc bilgisayarda uzaktan masaüstü bağlantı kurun.

Ammyy Admin, Farklı bir bilgisayarı uzaktan yönetmek ve karşılıklı güvenli veri paylaşımı olanağı sunan Ammyy Admin, uzaktan bağlantı programları arasında oldukça başarılı ve önerilen bir programdır. Kişisel bilgisayar kullanıcıları için de Ammyy Admin ücretsiz en son sürümü ile hizmet veren program, uzaktan destek sağlamanın yanında sesli görüşme imkânı da bulunmaktadır. TeamViewer programının etkili bir alternatifi olan Ammyy Admin, uzaktan sorun giderme ve dosya gönderme işlemlerini sorunsuz ve zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirmeyi sağlamaktadır.

Ammyy Admin indir

Ammyy Admin Özellikleri Nelerdir?

İnternet kullanıcılarının karşılıklı uzaktan bağlantı kurmalarını sağlayan Ammyy Admin son sürüm, kolayca kurulumu ve hemen kullanmaya başlama özelliği ile interneti bulunan her bilgisayarda kurularak bağlantıya hazır hale getirilebilir. Kullanıcılar kendi istekleri doğrultusunda kendi kişisel ve ofis bilgisayarları arasında da bağlantı kurarak gün boyunca evdeki kişisel bilgisayarlarını yönetebilirler.

Ammyy Admin Programının Artı Yönleri Nelerdir?

Uzaktan bağlantı programı seçenekleri arasında güvenli veri iletimi ve kullanıcı olmayan bilgisayarı bile yönetebilme özelliği ile oldukça çok yönlü bir yazılıma Ammyy Admin ile sahip olmak mümkündür. Zahmetsiz ve son derece kullanışlı bir program olmasından dolayı zamandan tasarruf ettirmesi özellikle ofis çalışanları için önemli bir artıdır. Son derece geniş kapsamlı özellikleri sayesinde uzaktan sunum yapabilmek ve ders vermek mümkündür. Uzakta bulunan bir PC’ye bağlanmak için karşı bilgisayarın ID numarasını ve tek kullanımlık şifresini bilmek yeterlidir. Sonrasında bir tıkla karşı tarafın bilgisayarını yönetmek ve işlem yapmak oldukça mümkündür.