İTools İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

İTools
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciThinksky
  • Dilİngilizce
  • Boyut14.24 MB
  • Versiyon3.3.0.6

İTools

İTools indir, iOS iPhone, iPAD ve iPOD cihazlarda dosya aktarım programı olan İTools ücretsiz Türkçe son sürümünü indirip dosya paylaşımı yapabilirsiniz. Son yıllarda...

İTools indir, iOS iPhone, iPAD ve iPOD cihazlarda dosya aktarım programı olan İTools ücretsiz Türkçe son sürümünü indirip dosya paylaşımı yapabilirsiniz.

Son yıllarda neredeyse herkesin elinde görmeye alıştığımız IOS işletim sistemli telefonların popüler uygulamalarından birisi olan iTools, günümüzde pek çok kullanıcının hayatını önemli ölçüde kolaylaştırır. IPHONE, IPAD ve IPOD Touch dosya yöneticisi olarak kısa sürede büyük bir kullanıcı kitlesi edinen bu yazılımın en önemli özelliği ise tüm niteliklerini tamamen ücretsiz şekilde sunmasıdır. Rakibi olan diğer Windows 10 IPHONE, IPAD ve IPOD Touch dosya yöneticisi programlarının aksine kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde her yaştan mobil kullanıcısına hitap etmeyi başaran bu program tüm IOS sistemli telefonlarda çalışabilir. Kaliteli bir iTunes alternatifi olarak piyasaya sürülen iTools Türkçe ve ücretsiz, IOS cihazlarda yer alan her türlü dosyanın kısa yoldan düzenlenmesine olanak vermesi ile bilinir.

İTools Hızlı ve Basit Dosya Yönetimi

İTools ücretsiz ve Türkçe dosya aktarım programı ile mobil cihazlarda yer alan her türlü dosyanın bilgisayar ve telefon arasında senkronizasyonu kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Bilgisayar üzerinden IPHONE, IPAD ya da IPOD Touch türevi tüm sistemlere kısa sürede dosya aktarımı yapabilen uygulama aynı zamanda bu sistemlerden telefonlara da aktarım sağlayabilir.

İTools Her IOS Sürümü ile Uyumlu

İTools ücretsiz indirip iOS işletim sistemlerinin tamamı ile birebir uyumlu olan program sayesinde kullanıcılar birçok farklı uygulamayı en basit şekilde telefonlarına indirebilme fırsatına sahip olabilir. Programı kullanabilmek için bilinmesi gereken tek şey ise; bilgisayar üzerinde ekstradan iTunes yazılımının yüklü olması gerektiğidir. Tüm bunların yanı sıra bu program ile mobil cihazlardaki mesajların görüntülenmesi ve yedeklenmesi mümkün kılınabilir.