GTA 5 %100 Save İndir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

GTA 5 %100 Save İndir
  • Ücretsiz
  • Geliştiricigta
  • DilTürkçe
  • Versiyon1.0
GTA 5 %100 Save İndir

GTA 5 %100 Save İndir

GTA 5 %100 Save İndir, GTA için %100 bitmiş save dosyası olan bu içerik, GTA oyuncularının tek seferde tüm senaryo bölümlerime erişebilmelerine imkân...

GTA 5 %100 Save İndir, GTA için %100 bitmiş save dosyası olan bu içerik, GTA oyuncularının tek seferde tüm senaryo bölümlerime erişebilmelerine imkân verir. Yıllarsüren bir bekleyişin ardından önce Play Station ve Xbox için piyasaya çıkan, ardından da bilgisayar kullanıcılarının beğenisine sunulan GTA 5’in zorlu bölümlerinde oldukça işe yarayabilen dosya sayesinde kolay yoldan oyunun son hikâyelerine ulaşabilmek mümkündür. GTA için %100 bitmiş save dosyası, bir tür hile olarak aslında pek tavsiye edilmese bile, oyunun sonuna gelebilmek için yeterli zamanı ya da sabrı olmayan kullanıcıların tercih edebileceği dosya seçeneklerindendir.

Oyunda Özgür Bir Şekilde Gezme Olanağı

GTA 5 kullanıcılarının iyi bildiği üzere, belirli bir hikâye üzerinden ilerleyen oyunda ileriki bölümlere ulaşabilmek için öncelikle daha geride olan bölümleri tamamlamak ve böylece yeni senaryoların kilidini açma gereklidir. GTA 5 %100 Save sayesinde sanki oyundaki tüm görevler eksiksiz bir şekilde yapılmış gibi istenilen her bölüme girilerek oynamak mümkün olabilir.

Açık Dünya Keyfini Doyasıya Yaşama

Oyunun en ücra köşelerine kadar gidebilmeyi sağlayan bu dosya ile hem ana görevleri hem de yan senaryoları kolaylıkla geçebilme imkânı vardır. GTA 5 %100 Save dosyasını aktif hale getirebilmek için bilgisayara indirdikten sonra oyunun kurulu olduğu GTA V klasörü içerisindeki Profiles alt klasörüne yeni bir klasör açmak ve zip ile gelen tüm dosyaları içine kopyalamak yeterlidir.