Counter Strike Cs 1.6 Online İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Counter Strike Cs 1.6 Online
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciValve
  • DilTürkçe
  • Boyut199.00 MB
  • Versiyon1.6-online
Counter Strike Cs 1.6 Online

Counter Strike Cs 1.6 Online

Counter Strike Cs 1.6 online indir, valve tarafından geliştirilen multiplayer (çok oyunculu) online oynanabilen Counter Strike Cs 1.6 sürümü ücretsiz indir. Counter Strike...

Counter Strike Cs 1.6 online indir, valve tarafından geliştirilen multiplayer (çok oyunculu) online oynanabilen Counter Strike Cs 1.6 sürümü ücretsiz indir.

Counter Strike CS 1.6 Online Savaş Oyunu

Counter Strike Cs 1.6 online oyunu, herkesin uzun yıllardır ve özellikle internet cafelerde oynadığı çoklu oyunculu (multiplayer) online steam oyunudur. Bilgisayar oyun tutkunlarının 1999 yılından beri büyük bir ilgiyle oynadığı ve özellikle Türk oyuncularının ilgi odağı olup büyük hırsla oynadığı savaş oyunudur.

Cs 1.6 Counter Strike Nasıl Oynanır?

Terörist ve polis takımlarından birini oyuna ilk başlarken seçiyoruz. Hangi bölümde oynamak istediğimiz seçip oyun kurulumundan sonra olmak istediğinizi takımı seçin. Counter Strike Cs 1.6 oyunu ücretsiz savaş oyununu indirip arkadaşlarınız ile online oynayabilirsiniz. Terörist takımının bomba kurduğu ve polis takımının ise bomba imha ekipmanı ve rehine kurtarma senaryosu olan oyunda bölüm kazandıkça paranızın arttığını görebilirsiniz. Counter Strike Cs 1.6 online özellikle kurulan bombaları imha edip rehin kaçırdığınızda paranızın daha fazla arttığını görebilirsiniz.

Oyun içerisinde 20’ye yakında Counter Strike Cs 1.6 online gerçekci silahları bulunup sniper silahı ile keskin nişancılık yapabiliriz. Oyunun CS Wall hack, CS 1.6 oyunu indir Türkçe yama ve sXe Injected yamalarıda bulunmaktadır. Oyunda hile yapmak için CS wall hack ve sXe hile yamalarını indirebilirsiniz. İlk olarak steam dijital oyun paylaşım platformunda yayınlanmış olup Valve oyunları arasında oynanabilen oyundur. Cs 1.6 Counter Strike Half Life ve Oposing force gibi oyunlar arasında geçiş yapabilirsiniz.

Counter Strike 1.6 oyunu botlarla oynamak istiyorsanız eğer buradan Counter Strike 1.6 ücretsiz indirebilirsiniz.