GTA 5 (Grand Theft Auto 5) İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

GTA 5 (Grand Theft Auto 5)
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciRockstar Games
  • DilTürkçe
  • Boyut175.00 MB
  • Versiyon5.0
GTA 5 (Grand Theft Auto 5)

GTA 5 (Grand Theft Auto 5)

GTA 5 indir, Rockstar tarafından geliştirilen GTA 5 (Grand Theft Auto 5) oyunu ücretsiz indirip oyna. GTA 5 heyecan, macera ve aksiyon dolu...

GTA 5 indir, Rockstar tarafından geliştirilen GTA 5 (Grand Theft Auto 5) oyunu ücretsiz indirip oyna. GTA 5 heyecan, macera ve aksiyon dolu açık dünya oyunudur.

Grand Theft Auto 5 (GTA 5) Açık dünya oyunu türleri içerisinde kendine has atmosferi ile yılların eskitemediği oyunlar arasında zirvedeki yerini koruyan bu oyun, 2013 yılında serinin üreticisi olan Rockstar tarafından hem Play Station 3 hem de Xbox 360’te oynanabilecek şekilde piyasaya ücretsiz sunulmuştu. O tarihten bu yana popülerliğinden zerre kadar kaybetmeyen GTA 5 indir, serinin önceki oyunlarında olduğu gibi aynı heyecan ve macera duygusunu oyuncularına aşılamayı başarmıştı.

GTA 5 Ücretsiz İndir

Ücretsiz çıkan her yeni oyunu ile kendini geliştirmeyi ve bir adım öne götürmeyi başaran GTA, Grand Theft Auto 5 ile belki de kariyerinin doruk noktasına erişti. Oyunun görsel efektleri, karakter detayları ve eşsiz hikâyesi, başlangıçtan itibaren kullanıcılarının kendilerini bambaşka bir dünyada hissetmelerini sağlayarak büyük bir başarı elde etti. 2014 yılının yaz aylarında Grand Theft Auto 5 için PC versiyonunu da devreye sokan Rockstar, böylece üçlemeyi tamamlayarak her türlü sistem kullanıcısına sınırsız GTA 5 oyun deneyimini sağlamış oldu.

GTA 5 En Geniş Açık Dünya Oyunu

GTA 5 (Grand Theft Auto 5) günümüze kadar olan süreçte piyasaya çıkarılan tüm açık dünya oyunu türleri arasında en geniş haritalısı olarak dikkat çeken GTA 5, oyunun eski sürümlerine göre birden fazla karakterin yönetilebilme imkânı ile de büyük beğeni toplamaktadır. Toplamda 3 karakterin kontrol edilebilmesine ve bu karakterler arasında geçiş yapılabilmesine olanak sağlayan oyun, böylelikle benzersiz bir kullanıcı tecrübesini oyuncularına sunmaktadır.