Live For Speed Şahin Yaması İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Live For Speed Şahin Yaması
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciLFS Yama
  • DilTürkçe
  • Boyut429.00 MB
  • Versiyon1.0
Live For Speed Şahin Yaması

Live For Speed Şahin Yaması

Live For Speed Şahin Yaması indir, LFS araba yarışı oyunu için Türkçe şahin yamasıdır. Live For Speed Tofaş şahin arabası yamasını ücretsiz indirebilirsiniz....

Live For Speed Şahin Yaması indir, LFS araba yarışı oyunu için Türkçe şahin yamasıdır. Live For Speed Tofaş şahin arabası yamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

LFS Şahin Yaması, Live For Speed yarış oyununda araba sayısını artırmak için Tofaş Şahin marka arabası tutkunları için şahin yamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Popüler yarış oyunlarından birisi olan namı değer LFS araba yarışına Türk kullanıcıları için tasarlanan Tofaş’ın Şahin araba modeli yamasıdır.

Live For Speed Şahin Yaması indir

Live For Speed Şahin yaması Oyuna farklı bir hava katan eğlenceli araba yarışı Live for Speed oyunu için geliştirilen yamadır. Rakiplerinizin Dünya’ca ünlü arabalar ile yarışa katılırken siz Tofaş’ın Şahin modeli ile yarışa katılarak rakiplerinizi geride bırakın. LFS Şahin Yaması Live for Speed Şahin Yaması‘nın kurulumunu yaptıktan sonra diğer arabalara yaptığınız modifiyeleri şahin otomobili için de yapabilirsiniz. Bu sayede arabanızı daha şık ve havalı görünüm için düzenlemeler yaparak istediğiniz gibi şahin aracına modifiye yapmanıza LFS oyununda izin verilmiştir.

Önemli Not: LFS Şahin Yaması kurabilmeniz için Live for Speed oyununun yüklü olması gerekiyor. Yama kurulumu ile ilgili ayrıntılar indirdiğiniz zip arşiv dosyası içerisinde mevcuttur. Daha fazla PC oyun yamaları indirmek için oyun yamaları indir kategorimize giriş yaparak ulaşabilirsiniz.