SAMSUNG Kies İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

SAMSUNG Kies

SAMSUNG Kies

SAMSUNG Kies Windows 10 indir, SAMSUNG Kies Türkçe son sürümü ücretsiz indir akıllı Samsung telefon ve tabletlerinizin yönetimini sağlayan Kies programı. SAMSUNG Kies...

SAMSUNG Kies Windows 10 indir, SAMSUNG Kies Türkçe son sürümü ücretsiz indir akıllı Samsung telefon ve tabletlerinizin yönetimini sağlayan Kies programı.

SAMSUNG Kies Windows 10, Samsung model telefonlar için Windows uygulaması olan bu yazılım, kısa sürede kendisine birçok kullanıcı edinmeyi başarmıştır. Samsung’un Android ve Bada işletim sistemine sahip olan tüm Samsung model telefonlar için Windows uygulaması olarak piyasaya çıkardığı bu uygulama ile mobil cihazların yönetimi çok daha kolay bir hale gelmiştir.

SAMSUNG Kies Windows 10 indir

Her Türlü İçeriğin Yönetimi Tek Çatı Altında

SAMSUNG Kies’in en güzel özellikleri arasında Samsung’un tamamen yasal bir yazılımı olarak gün be gün kendini geliştirmesi ve her geçen gün yepyeni nitelikleri kullanıcılarına sağlaması bulunur. Mevcut sürümde özellikle Android işletim sistemine sahip olan mobil cihazların tüm içeriğinin tek yerden ve kolaylıkla yönetilmesine imkân veren SAMSUNG Kies Windows 10, Mac ve Windows işletim sistemli bilgisayarlarda büyük avantaj sağlamaktadır. USB yolu ile bilgisayara bağlanan telefonların yanı sıra kablosuz seçeneği ile de senkronize edilebilen uygulama ile dileyen herkes mobil cihazlarındaki dosyalarına kısa yoldan erişim fırsatı yakalayabilir.

Birçok Farklı İşlemi Tek Tıkla Halletme

SAMSUNG Kies Türkçe son sürüm programı ile yazılım güncellemeleri, fotoğrafların yedeklerinin alınması, videoların yedeklenmesi, kişilerin ve kısa mesajların kayıt edilmesinin yanı sıra yeni uygulamalar yükleyebilme imkânı bulunur. Ayrıca bu program ile sorun tespiti ve çözümü yapılabilir. Cihaz sıfırlama ve çalma listeleri oluşturma gibi seçenekleri de bulunan SAMSUNG Kies Windows 10 Türkçe ve en son sürüm sayesinde birbirinden farklı pek çok işlemin tek bir tık ile halledilebilmesi mümkün kılınır. SAMSUNG Kies Windows 10 uygulaması internet üzerinden tamamen ücretsiz olarak indirilebilir.