Türk Telekom Tambu Klavye İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Türk Telekom Tambu Klavye
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciArgela
  • DilTürkçe
  • Boyut1.3 MB
  • Versiyon1.0
Türk Telekom Tambu Klavye

Türk Telekom Tambu Klavye

Tambu Klavye, Türk Telekom Türkiye’nin akıllı ve tamamen yerli klavye apk indir. Android ve iPhone iOS cihazlarda kullanılabilen ücretsiz ve Türkçe tambu klavye...

Tambu Klavye, Türk Telekom Türkiye’nin akıllı ve tamamen yerli klavye apk indir. Android ve iPhone iOS cihazlarda kullanılabilen ücretsiz ve Türkçe tambu klavye uygulaması.

Mobil telefon ve tabletlerinizin varsayılan klavyesi olarak kullanabileceğiniz Türkçe ve kişiselleştirilebilir yapıya uygun tasarlanmış klavye. Türklere özel emojiler ve temalarla süslenmiş android ve iOS uyumlu popüler özellikleriyle dikkat çeken eksiksiz klavyedir.

Türk Telekom Tambu Klavye, ücretsiz inidirilmeye açılmış onlarca klavye (keyboards) uygulamaları arasında en iyi özelliklere sahiptir. İlk ve yüzde yüz yerli klavye uygulamasında en dikkat çeken özellik Türklere özel sticker’lar bulunmasıdır. Mesajlaşmayı daha keyifli hale getirebilen özellikleri ve yüksek kalitedeki temalarını kullanabilirsiniz.

Türk’lerin günlük hayatta olmazsa olmazlarını temsil eden özel çıkartmalar arasında şu sticker’lar bulunuyor. Simit, çay, tavada yumurta, menemen, tuvalet, lokum, konya şekeri, mevlana, peynir, hamsi, mangal sucuk, döner, alaturka, televizyon ve daha birçok özel hareketli çıkartmalar tambu klavye apk indir yaparak görebilirsiniz.

Tambu Klavye, ayrıca doğru ve hızlı cümleler kurarak hızlı yanıt özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Hızlı yanıt için özellikle kaydırarak yazma ve sesle yazma ön plana çıkıyor. Türk Telekomun resmin klavyesi olan tambu da ayrıca konum paylaşma, kelime sözlük çeviri ve arka plan fotoğrafı değiştirme olanağı tanıyor.