GTA 5 Multiplayer Mod İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

GTA 5 Multiplayer Mod
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGta Inside
  • Boyut0.40 MB
  • Versiyon1.0
GTA 5 Multiplayer Mod

GTA 5 Multiplayer Mod

GTA 5 (Grand Theft Auto V) Multiplayer Mod indir, FiveM Co-oP GTA 5 multiplayer mod olarakta bilinen çok oyunculu oynama imkanı veren ücretsiz...

GTA 5 (Grand Theft Auto V) Multiplayer Mod indir, FiveM Co-oP GTA 5 multiplayer mod olarakta bilinen çok oyunculu oynama imkanı veren ücretsiz GTA 5 modu. Multiplayer mod sayesinde server sunucularına giriş yaparak online oylarak GTA 5 oyununu oynama imkanı veriyor.

Oyunu tek kişilik yada online moduna giriş yaparak oynayabilme olanağı sunuyor. GTA 5 Multiplayer Mod yaması oyunculara Los Santos şehrinde farklı bir senaryo sunuyor. GTA 5 oyununun resmi online modundan farklı bir içerikle gelen mod, kullanıcıların temel oyun modlarını değiştirebilmelerini sağlıyor.

GTA 5 Multiplayer Mod Kurulumu

Arşiv dosyası indirin ve içerisinde bulunan CitiLaunch.exe dosyasını oyun kapalıyken çalıştırın. Gelen ekrandan bilgisayarınızda GTA 5 oyununun kurulu olduğu yer seçin. Aktivasyon ekranı geldiğinde tekrardan .exe dosyasını çalıştırdığınızda fivem co-oP multiplayer modu kurulacaktır.

Önemli Not: Arkadaşlar bu mod Rockstar Games GTA 5 oyunu resmi modu değildir. Bu nedenle eğer GTA 5 Multiplayer Mod paketini, eğer oyunun online modunda çalıştırırsanız GTA sunucularından banlanmanıza neden olabilir. Bu yüzden oluşabilecek her türlü sorunlar kullanıcıya aittir.