Sorularla İslamiyet İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Sorularla İslamiyet

Sorularla İslamiyet

  Sorularla İslamiyet indir, Sorularla İslamiyet Apk’yı Android indirip islamiyet ile ilgili soru sor ve merak edilen dini sorulara online cevaplar alabilirsiniz. Sorularla...

 

Sorularla İslamiyet indir, Sorularla İslamiyet Apk’yı Android indirip islamiyet ile ilgili soru sor ve merak edilen dini sorulara online cevaplar alabilirsiniz.

Sorularla İslamiyet uygulaması, android işletim sistemli cihazlarda kullanılabilen dini uygulamalar arasında yer almaktadır. İslam dini ile ilgili merak edilen sorulara cevap vermeyi amaçlayan uygulama tamamen ücretsizdir.

Sorularla İslamiyet Uygulaması Özellikleri

Sorularla İslamiyet Android APK’yı indir soru sor, kolay kullanılabilen ara yüzü ile dikkat çeken uygulamanın apk dosyasını indirerek yükleyebilir ve dakikalar içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

2002 yılından beri yayında olan ve Türkçenin yanı sıra Rusça ve Azerice dil seçeneklerine de sahip olan uygulamanın giriş ekranında kategorileri bulabilirsiniz. Evrim, bilim, kâinat gibi kategorilerin üzerine tıklayarak içine girebilir ve soruları görebilirsiniz.

Sorularla İslamiyet soru sor, soruların üzerine tıklayarak daha önceden sorulan ve cevaplanan soruları inceleme imkânınız bulunmaktadır. Ayrıca yazı boyutunu dilediğiniz şekilde küçültüp büyüterek daha rahat okuyabilirsiniz.

Sorularla İslamiyet Apk’yı indir

Sorularla islamiyet Android uygulaması sayesinde bilmediğiniz islamiyet dinimiz ile ilgili bilgileri öğrenmek için soru sor cevap al şeklinde online bir uygulamadır. Sorularla İslamiyet Apk‘yı indirip ücretsiz kullanabilirsiniz.