AÖF Plus İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

AÖF Plus

AÖF Plus

AÖF Plus indir, Android cihazlarınıza AÖF Plus yedek Apk indirip vize ve final çıkmış AÖF soruları, deneme sınavları, özetler ve çözümlü test soru...

AÖF Plus indir, Android cihazlarınıza AÖF Plus yedek Apk indirip vize ve final çıkmış AÖF soruları, deneme sınavları, özetler ve çözümlü test soru cevaplarına ulaşabilirsiniz.

AÖF Plus uygulaması sayesinde Açıköğretim Fakülteleri’nde okuyan öğrencilerin vize ve final sınavlarına dilediği yerden çalışmalarını sağlayan Android uygulamasıdır. AÖF çıkmış sorular ve çözümlü deneme sınavları AÖF Plus uygulaması içerisinde bulunmaktadır.

AÖF Plus Özellikleri

AÖF Plus öğrencilerin çıkmış sınav sorularına, deneme sınavlarına, Açıköğretim vize soruları ve final sorularına kolaylıkla ulaşmalarını sağlamaktadır. AÖF Plus Android APK indirip her fakültelerin dersleri ve bölümlerine özel çalışma soruları, denemeler, özetler ve çıkmış soruları bulundurmaktadır.

Çözdüğünüz soruları için puanlarınızı hesaplayan AÖF Plus uygulaması ayrıca seçilen dersler için karışık soru getir özelliği de bulundurmaktadır. Önemli kelimelerin altını çizmenizi, gece modu özelliğini aktif edebilme, sevdiğiniz soruları favorilere ekleme ve göz yormayan tasarımı ile karşımıza çıkmaktadır.

AÖF Plus Android APK indir

Açıköğretim sınavına AÖF Plus Apk sitemizden ücretsiz indirip sınavlardan yüksek puan alabilirsiniz. Çıkmış sınav soruları ve çıkma olasılığı yüksek soruları uygulama üzerinde görebilirsiniz.