8 Ball Pool İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

8 Ball Pool

8 Ball Pool

8 Ball Pool APK indir, internetsiz ve online oynanabilen en popüler bilardo masası oyunudur. 8 Ball Pool Android mobil için ücretsiz indirebilirsiniz. 8...

8 Ball Pool APK indir, internetsiz ve online oynanabilen en popüler bilardo masası oyunudur. 8 Ball Pool Android mobil için ücretsiz indirebilirsiniz.

8 Ball Pool, Android spor oyunlarından birisi olan bilardo sevenlere hitap etmektedir. Her yaştan spor severe hitap edene oyunu çevrim dışı modda internet kullanmadan tek başınıza oynamanız mümkündür. Online olarak ise turnuvalara katılabilir ve en iyi bilardo oyuncusu olduğunuzu ispatlamak için rakiplerinizle kıyasıya yarışabilirsiniz.

8 Ball Pool Oyun Özellikleri

Oyunda çeşitli seviyeler bulunup bu seviyeler sayesinde kendinizi geliştirmek çok daha kolay olacaktır. Zamanla pek çok kupa toplayacağınızdan emin olabilirsiniz.

8 Ball Pool oyununda mekânı özelleştirme imkânınız da bulunur. Dilediğiniz özellik ve görünümlerdeki bilardo masası ile istekalardan dilediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca her maçı kazandığınızda ödül olarak para alırsınız. Bu paraları kullanarak zaman içerisinde yeni ürünler satın almanız da mümkündür.

Oyuna Facebook hesabınız ile girdiğiniz takdirde arkadaş listenizdeki diğer oyunculara meydan okuma imkânı da bulunursunuz.

8 Ball Pool APK indir

8 Ball Pool Android Apk indirebilirsiniz. 8 Ball Pool İsviçreli oyun geliştiriciler tarafından üretilen 8 Ball Pool Android APK oyununu oynayabilmek için cihazınızın Android sürümünün 4.4 ve üzerinde olması gerekmektedir. Cihazınızda 67 MB boş yeriniz olması yeterli olup güncelleştirmelerle bu alan artabilir.