Candy Crush Saga İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Candy Crush Saga
Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga APK indir, en popüler üçlü şeker eşleştirme oyunu olan Candy Crush Saga Android mobil platformlara ücretsiz indirip oynayabileceğiniz eşleştirme oyunudur....

Candy Crush Saga APK indir, en popüler üçlü şeker eşleştirme oyunu olan Candy Crush Saga Android mobil platformlara ücretsiz indirip oynayabileceğiniz eşleştirme oyunudur.

Candy Crush Saga, bir bulmaca oyunu olup dünyanın en çok oynanan oyunları listesinde ilk sıralarda yer almaktadır. Her yaş ve ilgi alanından kişiyi kendisine çekmeyi başaran oyun bir alışkanlık haline gelmektedir.

Candy Crush Saga Eşleştirme Oyun Özellikleri

Oyunun mantığı son derece kolaydır. 5 farklı renkte şekerler bulunur. Aynı renkteki 3 şekeri yan yana getirdiğinizde silinecektir. Her bölümde çeşitli görevler mevcuttur. Kimi zaman şekerleri yok etmeniz kimi zaman ise puan toplamanız gerekecektir.

Candy Crush Saga oyuna girdikten sonra en üst bölümde görev size bildirilecektir. Candy Crush Saga Android mobil oyunun binlerce bölümünün bulunması sıkılmanızın önüne geçecektir. Ayrıca her geçen gün yeni bölümler de eklenmektedir.

Günün stresini atarken düşünme gücünüzü de geliştirebileceğiniz oyuna girerken çeşitli bonusları kullanabilirsiniz. Bu bonuslar sayesinde zorlu bölümler çok daha kolay hale gelecektir. Ayrıca Candy Crush Saga günlük güçlendiricileri kazanmak için çarkı çevirebilirsiniz. Ekstra ödüller kazanmak için her gün oyuna girmeyi unutmamalısınız. Üstelik en çok puanı siz alırsanız sıralamalarda ilk sırayı da kapabilir ve altın para alabilirsiniz.

Candy Crush Saga APK Android oyununu oynamak için internet bağlantısına da ihtiyaç duymazsınız.

Candy Crush Saga APK indir ve Oyna

Candy Crush Saga dünyanın en popüler oyunu olan şeker eşleştirme bulmaca oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz 45 MB APK son sürümü indir ve oynamaya hemen başlayabilirsiniz.