Dream League Soccer 2019 Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Dream League Soccer 2019 Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciFirst Touch Games Ltd.
  • Dilİngilizce
  • Boyut366M
  • Versiyon6.13
Dream League Soccer 2019 Apk indir

Dream League Soccer 2019 Apk indir

Dream League Soccer 2019 APK indir, DLS Android cihazlara ücretsiz indirilen ve en çok oynanan futbol oyunudur. Dream League Soccer (2019) sürümünü APK...

Dream League Soccer 2019 APK indir, DLS Android cihazlara ücretsiz indirilen ve en çok oynanan futbol oyunudur. Dream League Soccer (2019) sürümünü APK indirebilirsiniz.

Dream League Soccer 19 APK, Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilmiş bir futbol oyunudur. Oyun, her yıl yeni sezona uyum sağlayacak şekilde geliştirilmekte olup yeni özellikleri ile oyun keyfini arttırmaktadır.

Dream League Soccer 2019 Oyun Özellikleri

Oyunda heyecanın ortasında olursunuz. 4000 civarında oyuncu yer almakta olup bu oyuncular gerçek yaşamda olan lisanslı oyunculardandır. Oyuncuları dilediğin gibi takımına alabilir ve yıldızlarla dolu bir takım oluşturabilir ve liglerde mücadele etmeye başlayabilirsiniz.

Dream League Soccer 2019 APK Android oyununda 8 farklı lig bulunup alttaki ligde başarılı olduğunuz takdirde bir üst lige çıkarsınız. Oyuncuların sezgisel şekilde hareket edebiliyor olmaları ve grafiklerin 3D şeklinde geliştirilmesi gerçekçilik hissini arttırmaktadır.

Sahip olduğu yapay zekâ sayesinde sürükleyici bir oyun oynamanızı mümkün kılan Dream League Soccer’de kendi görünüşünüzün yanı sıra saç ve kıyafet stilinizi de belirlemeniz mümkündür. Oyuncularınızın daha başarılı olması için kendi sağlık kurumlarınızı oluşturabilir, sporcularınızın sosyal aktivitelerini kontrol edebilirsiniz.

Dream League Soccer 2019 APK indir

Dünyanın dört bir yanından oyuncuların bir araya gelmesini sağlayan Dream League Soccer 2019 Android APK oyununu cihazınıza yükleyebilmek için yaklaşık 400 MB hafızaya ihtiyaç duyarsınız. Dream League Soccer 2019 APK Android futbol oyunu APK 19 sürümünü sitemizden ücretsiz olarak indirip bu efsanevi futbol oyununu keyifle oynayabilirsiniz.

Dream League Soccer 2019 APK indir ücretsiz