Fun 101 Okey İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Fun 101 Okey

Fun 101 Okey

Fun 101 Okey APK indir, dünyanın dört bir tarafından katılan online oyuncularla oynayabileceğiniz Fun 101 Okey oyunu katlamalı, klasik okey ve 101 modları...

Fun 101 Okey APK indir, dünyanın dört bir tarafından katılan online oyuncularla oynayabileceğiniz Fun 101 Okey oyunu katlamalı, klasik okey ve 101 modları vardır.

Fun 101 Okey, Android cihazlarda oynanabilen sevilen okey oyunlarından birisidir. Fast Game Limited tarafından geliştirilen oyun yaklaşık 200 bin kişi tarafından oynanmaktadır. Ayrıca bu zaman kadar 5 milyondan fazla kişi oyunu deneyimleme imkânı bulabilmiştir.

Fun 101 Okey Oyunu Özellikleri

Fun 101 Okey oyununa Dünyanın farklı bölgelerindeki Okey oyuncularını bir araya getiren oyuna Facebook hesabınızı kullanarak girebilirsiniz. Oyunda anlık binlerce kişi online olur. Bu sayede çeşitli oyuncularla karşılaşmanız mümkündür. Sohbet bölümünde ise oyuncularla sohbet edebilirsiniz.

Turnuvalara katılarak en iyi olduğunuzu ispatlayabileceğiniz oyunda çip kazanabileceğiniz pek çok görev bulunmaktadır. Kazandığınız çipleri kullanarak yeni oyunlara giriş yapmanız mümkündür.

Fun 101 Okey Android APK oyununda farklı zevklere hitap eden seçenekler vardır. Klasik versiyonun yanı sıra katlamalı, turbo gibi seçenekleri de değerlendirebilirsiniz.  Ayrıca Fun 101 Okey oyunun okeyin yanı sıra at yarışı, sirk gibi farklı oyunlar da yer almaktadır.

Fun 101 Okey APK indir

Cihazınızın yavaşlamasına ya da ısınmasına neden olmayan Fun 101 Okey Android APK oyunu için 84 MB yerinizin olması yeterlidir. Fun 101 Okey APK, Android sürümünüzün ise en az 4.1 olması şarttır.