Hungry Shark World İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Hungry Shark World
Hungry Shark World

Hungry Shark World

Hungry Shark World APK indir, köpekbalığı oyununun son sürümü olan Hungry Shark World Android oyununda yepyeni özel köpekbalığı çeşitleriyle karşımıza çıkmaktadır. Hungry Shark...

Hungry Shark World APK indir, köpekbalığı oyununun son sürümü olan Hungry Shark World Android oyununda yepyeni özel köpekbalığı çeşitleriyle karşımıza çıkmaktadır.

Hungry Shark World, sevilen macera oyunlarından birisidir. Genellikle çocuklara hitap etse dahi her yaş grubundan insanın oynayabileceği oyunlardandır. Android işletim sistemli tablet ve telefonlarınıza yükleyebileceğiniz oyunda Hungry Shark’ın ölmemesi için ihtiyaç duyduğu yemekleri sağlamalısınız.

Hungry Shark World Oyun Özellikleri

Oyunda pek çok farklı görev bulunmaktadır. Size verilen görevleri tamamladıkça oyunda ilerlemeniz mümkündür. Hungry Shark World oyununa başlarken 8 farklı seviyedeki köpekbalığından dilediğini seçebilirsiniz. Tek bir deniz seçeneği de bulunmaz. Pek çok farklı deniz ve okyanusta oyunu oynamanız mümkündür.

Köpek balığı oyunu 3D grafikleri ve ses efektleri ile gerçekçi bir deneyim yaşayabilir ve su altı dünyasını keşfetmeye başlayabilirsiniz. Su altında köpekbalığının karnını doyurmak ve ölmesini engellemek için yemekler bulmalısınız. Ayrıca çeşitli aksesuar ve ekipmanlar toplanmanız da mümkündür.

Oyunda ne kadar başarılı olursanız köpekbalığınız o kadar büyüyecek ve güçlenecektir. Ayrıca avcılık özellikleri de gelişecektir.

Hungry Shark World Android APK oyununu ücretsiz olarak yükleyerek eğlencenin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Ancak oyun içi satın alımlarla kazanabileceğiniz bazı VIP özelliklerden de faydalanabilirsiniz.

Hungry Shark World APK indir

Mobil Android telefon ve tabletlerinize Hungry Shark World APK 172 MB sürümünü ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz. Her yaş grubuna hitap edebilen Hungry Shark World yepyeni özelliklere sahip olan köpekbalıkları ile karşmııza çıkmaktadır.