Mobile Legends: Bang Bang İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Mobile Legends: Bang Bang
Mobile Legends: Bang Bang

Mobile Legends: Bang Bang

Mobile Legends Bang Bang: APK indir, çevirimiçi 5v5 aksiyon dolu taktiksel stratejik savaşlar yapabileceğiniz Mobile Legends Bang Bang Android MOBA türü oyundur. Mobile...

Mobile Legends Bang Bang: APK indir, çevirimiçi 5v5 aksiyon dolu taktiksel stratejik savaşlar yapabileceğiniz Mobile Legends Bang Bang Android MOBA türü oyundur.

Mobile Legends: Bang Bang APK MOBA türü oyunlardan birisidir. Çevrim içi savaş oyunlarını sevenlerin favorilerinden olan oyunun en büyük artısı gerçek kişilere karşı oynanıyor olmasıdır. Üstelik dilerseniz random bir ekiple oyuna girebilir dilerseniz de arkadaşlarınızla birlikte kendi takımınızı oluşturabilirsiniz.

Mobile Legends: Bang Bang Oyun Özellikleri

Hong Kong merkezli oyun sürekli güncellenmektedir. Bu sayede oyun hiçbir zaman sıkıcı bir hal almaz ve daima yeniliklerle oyun keyfinizi arttırır.

Mobile Legends: Bang Bang Android APK oyununda farklı haritalar bulunur. Bu sayede değişik bölgelerde oyunu oynayabilir ve kendinize hitap eden bölgelerin tadını çıkarabilirsiniz. 5v5 yani 5’erli takımlar kurup online oyuncularla stratejik aksiyon dolu savaşlardaki yerinizi alıyorsunuz.

Oyunu indirmek ve oynamak tamamen ücretsizdir. Ancak dilerseniz çeşitli itemler ya da skinler satın alabilirsiniz. Oyun eşleşmeleri yalnızca 10 saniye sürmektedir. Bu sayede beklerken sıkılmazsınız. Oyunlar ise 10 dakikalıktır. Eğer seri oyunları seviyorsanız bu oyuna mutlaka bir şans vermelisiniz.

Mobile Legends: Bang Bang APK indir

Mobile Legends: Bang Bang APK Android oyununun boyutu yaklaşık 100 MB civarındadır. 100 milyondan fazla kişi tarafından oynanmakta olup oyunu cihazınıza kurabilmek için cihazınızın en az 4.1 Android sürümünde olması gerekmektedir.