Okey İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Okey

Okey

Okey APK indir, çevirimdışı olarak oynanabilen Okey Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip klasik Okey oyununu internetsiz okey oynamanın keyfini çıkartın. Okey, Android...

Okey APK indir, çevirimdışı olarak oynanabilen Okey Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip klasik Okey oyununu internetsiz okey oynamanın keyfini çıkartın.

Okey, Android işletim sistemli cihazlar için ilk geliştirilen okey oyunlarından birisidir. Özellikle Türk oyunculara hitap eden oyunun Türkçe dil desteğinin bulunması en büyük avantajıdır. Ayrıca Okey oyunu oynamak için internet bağlantınız olmasına da gerek yoktur.

Okey İnternetsiz Okey Oyun Özellikleri

Çeşitli seviyelerden oluşan internetsiz Okey oyununda rakibiniz yapay zekadır. Her geçtiğiniz seviye ile birlikte oyunun daha zor hale geleceğini unutmamalısınız. Ancak kendinizi geliştirerek bu seviyeleri geçmeniz de mümkün olacaktır.

Okey oyunun çoklu özelliği sayesinde bir cihazda birden fazla kişinin oyun oynaması mümkündür. Klasik okey oyunu ile karşınıza çıkan oyun, sayıdan düşmeli olarak ilerlemektedir.

Dilerseniz Okey oyunu esnasında bahis oluşturabilir ve bu sayede kazandığınızda puanınızı daha fazla arttırabilirsiniz. 3D grafikleri ve ses efektleri ile nerede olursanız olun gerçekçi bir okey keyfi yaşamanızı sağlayacaktır.

Okey Android APK mobil oyunun zaman içerisinde sıkıcı hale gelmemesi için birden fazla tema oluşturulmuştur. Bu temalar sayesinde farklı arka planlar kullanabilirsiniz.

Okey Android APK indir

Okey Android oyunu yüklemek ve oynamak tamamen ücretsiz olmakla birlikte seviye atladıkça çeşitli ödüller de kazanırsınız. Okey APK indirip yüklemek için cihazınızda 65 MB yer olması yeterlidir.