Red Ball 4 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Red Ball 4

Red Ball 4

Red Ball 4 APK indir, etkileyici grafikleriyle 75 bölümden oluşan Red Ball 4 Android kırmızı top oyununda karşınıza çıkan engelleri geçmeye çalıştığınız oyundur....

Red Ball 4 APK indir, etkileyici grafikleriyle 75 bölümden oluşan Red Ball 4 Android kırmızı top oyununda karşınıza çıkan engelleri geçmeye çalıştığınız oyundur.

Red Ball 4, bir macera oyunu olup her yaş aralığından kişilerin ilgisini çekebilmektedir. Oyunun hikayesi yok olmaya yakın bir dünyadaki kötü canlıların gezegeninizi bir küpe dönüştürmeyi istemesine dayanmaktadır. Bu noktada iş size düşecektir. Redd Ball ile birlikte dünyayı kurtarabilir ve bir kahraman olabilirsiniz.

Red Ball 4 Kırmızı Top Oyun Özellikleri

Red Ball 4 Android APK oyunu eğlenceli grafikleri sayesinde keyifli zamanlar geçirmenizi sağlayacak olan Red Ball 4 oyununda 75 seviye bulunmaktadır. Oyuna 1. Seviyeden başlarsınız ve size verilen görevleri tamamlayıp bölümü tamamladıktan sonra yeni seviyeye geçersiniz.

Atlayıp zıplayarak kurulan tuzaklardan kurtulmak ve canavarı yenebilir için kendinizi geliştirmelisiniz. Oyunun en büyük avantajı senkronize olmasıdır. Bu sayede birden fazla cihazda senkronize olarak oyunu sürdürebilirsiniz.

Keyifli müzikleri sayesinde enerjinizi de arttıracak olan Red Ball 4 Android oyunu Almanya’da geliştirilmiştir. Milyonlarca oyuncu tarafından aktif olarak oynanmakta olup cihazınızda yaklaşık 50 MB yer kaplamaktadır. Oyunu oynayabilmek için düşük işlemciler dahi yeterli olmaktadır.

Red Ball 4 Android APK indir

Red Ball 4 APK Android sürümünüzün ise 4.4 olması yeterlidir. Cihazınızda fazladan izin istemeyen ve güvenlik sorunu bulunmayan Red Ball 4 APK Android oyunu sayesinde boş zamanlarınızı çok daha keyifli şekilde değerlendirebilirsiniz.