Stick War: Legacy İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Stick War: Legacy
Stick War: Legacy

Stick War: Legacy

Stick War: Legacy APK indir, Çöp Adam Savaşları: Geçmişin Mirası olarak bilinen Stick War: Legacy Android dövüş tarzı stratejik savaş oyunlarından birisidir. Stick...

Stick War: Legacy APK indir, Çöp Adam Savaşları: Geçmişin Mirası olarak bilinen Stick War: Legacy Android dövüş tarzı stratejik savaş oyunlarından birisidir.

Stick War: Legacy sevilen Android strateji oyunlarından birisidir. Uzun yıllardan beri internet tabanlı oynanan bu oyun bir süre önce Kanadalı oyun geliştiriciler tarafından mobil uygulama olarak da yayınlanmıştır.

Stick War: Legacy Oyun Özellikleri

Çöp adamların yer aldığı oyunda eğlenceli grafikler ve animasyonlar yer almaktadır. Stick War: Legacy oyunda gerçekçi ses efektleri ise oyunu daha eğlenceli hale getirmektedir. Oyunda kendinize ait bir ordunuz bulunur. Ordunuzu dilediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Ayrıca eğitimleri için okçu, dev, mızrakçı gibi çeşitli sınıflara özel eğitimler düzenlemelisiniz.

Çöp Adam Savaşları: Geçmişin Mirası adlı oyunda her hafta cuma günü özel görevler yenilenir. Bu görevler, oyun sıralamasında büyük etkiye sahiptir. Farklı haritalar arasından dilediğinizi seçebilir ve seviyenize uygun zorluk derecelerini seçebilirsiniz. Oyunu dilerseniz tek başınıza oynayabilir dilerseniz de turnuvalara katılabilirsiniz.

Stick War: Legacy oyununu cihazınıza yükleyebilmek için 102 MB boyutunda yer alması gerekmektedir. En az 4.4 Android sürümünü destekliyor olması gereken cihazınızı kasmaz ya da ısınmaz. Oyunda orta derecede şiddet içerikli ögeler yer aldığından 13 yaşından küçük çocuklar için kontrol altında oynatılmalıdır.

Stick War: Legacy Android APK indir

Stick War: Legacy APK indirip Çöp Adan Savaşları: Geçmişin Mirası olarak bilinen Android telefon ve mobil cihazlara ücretsiz indirip strateji dolu bu güzel oyunu oynayabilirsiniz. Zorlu görevlerin yer aldığı Stick War: Legacy APK oyunu yepyeni özellikleriyle karşınıza çıkmaktadır.