Stickman Partisi: 1-4 Oyunculu Oyunlar İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Stickman Partisi: 1-4 Oyunculu Oyunlar
Stickman Partisi: 1-4 Oyunculu Oyunlar

Stickman Partisi: 1-4 Oyunculu Oyunlar

Stickman Partisi: 1-4 Oyunculu Oyunlar APK indir, Stickman Partisi Android mobil telefon tabletlerde mini oyunlardan oluşan ve internetsiz oynanabilen çoklu oyunlardan oynanabilmektedir. Stickman...

Stickman Partisi: 1-4 Oyunculu Oyunlar APK indir, Stickman Partisi Android mobil telefon tabletlerde mini oyunlardan oluşan ve internetsiz oynanabilen çoklu oyunlardan oynanabilmektedir.

Stickman Partisi: 1-4 Oyunculu Oyunlar Özellikleri

Stickman Partisi, mini oyunlardan oluşan bir oyun grubu olup boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenizi sağlar. Oyunun en büyük artısı tekli seçeneğin yanı sıra aynı cihazda çoklu oyunlara da imkân veriyor olmasıdır. Stickman Partisi: 1-4 Oyunculu Oyunlar arkadaşlarınızla bir araya toplandığınızda tek bir tablet ya da telefon üzerinden 4 kişinin birden Stickman Partisi oynaması mümkündür.

Stickman Partisi oyununu oynamak için internet bağlantınızın olması şart değildir. Wi-Fi bağlantınız yokken de oyunu oynamanız mümkündür.

Stickman Partisi: 1-4 Oyunculu Oyunlar, oyunda birden fazla oyun seçeneği bulunur. Ana menüye girdiğinizde bu oyunlardan dilediğinizi seçerek zaman kaybetmeden oynamaya başlayabilirsiniz.

Stickman Partisi içerisindeki en sevilen oyunların başında renkli boya, çöp adam, ralli yarışı ve tank oyunudur. Farklı zevklere hitap eden oyunları tek tık ile oynamanız mümkündür.

Stickman Partisi: 1-4 Oyunculu Oyunlar APK indir

Arkadaşlarınız ve ailenizle oynayabileceğiniz eğlenceli Stickman Partisi oyununun içerisinde 30 farklı oyun seçeneği mevcuttur. Üstelik Rusyalı oyun yapımcıları tarafından geliştirilen oyun cihazınızda yalnızca 50 MB yer kaplamaktadır. Cihazınızın Stickman Partisi: 1-4 Oyunculu Oyunlar APK Android sürümünün ise 4.4 ya da daha fazla olması gerekmektedir.