2ndLine İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

2ndLine

2ndLine

2ndLine APK indir, ücretsiz ikinci bir Amerika veya Kanada fake telefon numarası alma uygulaması olan 2ndLine – Second Phone Number işlevsel bir iş...

2ndLine APK indir, ücretsiz ikinci bir Amerika veya Kanada fake telefon numarası alma uygulaması olan 2ndLine – Second Phone Number işlevsel bir iş telefonu sistemidir.

2ndLine, oldukça kullanışlı bir haberleşme uygulamasıdır. Türkiye’nin yanı sıra pek çok farklı ülkedeki Android kullanıcılarının da faydalandığı bu uygulama sayesinde özel ve iş hayatınızı ayırmak çok daha kolay olacaktır.

2ndLine Uygulama Özellikleri

Uygulamayı cihazınıza ücretsiz bir şekilde indirebilir ve kurulumunu tamamladıktan sonra bir hesap oluşturabilirsiniz. Bu uygulamadan bir telefon numarası alabilir ve böylece kendi telefonunuzu vermek istemediğiniz kişilerle bu 2. Hattınızı paylaşabilirsiniz. Bu sayede istemediğiniz zaman rahatsız edilmeniz mümkün olmayacaktır.

2ndLine – Second Phone Number Android mobil tablet ve akıllı telefon uygulamasını kullanmak için bir internet bağlantınız olması gerekmektedir. Aylık üyelik ücretini ödediğiniz takdirde dünyanın her yeri ile sınırsız şekilde konuşabilirsiniz. Ayrıca 2ndLine kullanıcıları ile ücretsiz konuşma yapmanız da mümkündür.

Yüksek ses kalitesinden feragat etmeden oldukça uygun şekilde arama yapabileceğiniz bu uygulama sayesi arayanlar için özel mesajlar oluşturmanız da mümkündür. Ayrıca size ulaşmasını istemediğiniz kişileri tek tık ile spam listesine ekleyebilirsiniz. 2ndLine telefon numarasını başka numaralara yönlendirme imkânınız da bulunmaktadır.

2ndLine Android APK indir

Mobil Android telefon ve akıllı tabletlere ücretsiz 2ndLine APK indirip ikinci bir telefon numarası alma uygulamasını kullanarak yurtdışında kolay bir iletişim kurabilirsiniz. Üstelik ücretli sürümde reklamlar da karşınıza çıkmaz. 2ndLine Android APK uygulamanın cihazınızda kaplayacağı alan ise yalnızca 47 MB’tır.