Amazon Mobil Market İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Amazon Mobil Market

Amazon Mobil Market

Amazon Mobile market APK indir, en popüler alışveriş sitesi olan Amazon Shopping Android mobil market uygulamasını indirip alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. Amazon.com.tr Mobil market...

Amazon Mobile market APK indir, en popüler alışveriş sitesi olan Amazon Shopping Android mobil market uygulamasını indirip alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

Amazon.com.tr Mobil market uygulaması, Türkiye’de en çok kullanılan Android alışveriş uygulamalarının başında gelmektedir. Dünyanın hemen her ülkesinde aktif olarak hizmet veren Amazon’un Türkiye deposuna ait bir uygulamadır.

Amazon Mobil Market Özellikleri

Amazon.com.tr Mobil market uygulaması sayesinde ihtiyaç duyacağınız tüm ürünleri tek tık ile alabilirsiniz. Üstelik ürünlerin fiyatları da piyasaya göre oldukça uygundur. Binlerce üründe ertesi gün teslim seçeneği sunan uygulamayı çok yönlü olarak kullanmanız da mümkündür.

Uygulamayı yükleyerek cihazınıza indirdikten sonra aradığınız ürünü bulabilir ve bu ürünü benzerleri ile karşılaştırabilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınıza cevap verecek en iyi ürünü en uygun fiyat ile alabilirsiniz.

Aldığınız ürünleri kolaylıkla kargo takip sekmesi üzerinden takip edebilirsiniz. Amazon alışveriş uygulaması düzenli takip ile günün fırsatları özelliğinden faydalanabilir ve ekstra indirimleri yakalayabilirsiniz. Ayrıca hediye alacağınız kişiye özel olarak sınılan hediye rehberi bölümünden de faydalanabilirsiniz.

SSL ile şifrelenen ve bilgilerinizin güvenliği konusunda oldukça başarılı önlemler alan uygulama prime üyelere özel ücretsiz kargo seçeneği de sunmaktadır. Ayrıca yaşayabileceğiniz bir sorunda tek tık ile müşteri danışmanına ulaşmanız mümkündür.

Amazon Market Android APK indir

Amazon sitesi android market uygulamasını Android mobil telefon ve tabletlerinize Amazon Mobil Market APK‘yı ücretsiz indirip en uygun fiyata diledğiniz ürünleri güvenle satın almaya başlayabilirsiniz.