Gboard Google Klavye İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Gboard Google Klavye

Gboard Google Klavye

Gboard Google Klavye APK indir, Türkçe dil desteğine sahip olan Gboard Google Klavye sayesinde çok dilli yazma, kaydırarak ve sesle yazma, emoji ve...

Gboard Google Klavye APK indir, Türkçe dil desteğine sahip olan Gboard Google Klavye sayesinde çok dilli yazma, kaydırarak ve sesle yazma, emoji ve GIF arama gibi özellikleri vardır.

Gboard Google Klavye, en popüler özelleştirilebilen klavye uygulamalarının başında gelmektedir. Klavye uygulamalarını yüklerken cihazınızın pek çok ayarına erişme izni vermek durumunda olduğunuz için Google gibi güvenilir bir yapımcının ürünü olması Gboard Google Klavye’yi rakiplerinden bir adım öne çıkarmaktadır.

Gboard Google Klavye Özellikleri

Oldukça gelişmiş olan bu uygulama sayesinde mesajlarınızı oldukça hızlı şekilde gönderebilirsiniz. Yalnızca klasik klavye kullanmakla sınırlı kalmazsınız. Dilerseniz el yazısı ile yazabilirsiniz dilerseniz de kaydırma ya da sesle dikte etme alternatiflerini değerlendirebilirsiniz.

Mesajlarınızda duygularınızı daha kolay aktarmanızı sağlayacak olan uygulamada binlerce farklı GIF bulunur. Siz yalnızca ifade etmek istediğiniz duyma ya da ögeyi yazmalısınız.

Farklı tema seçenekleri ile klavyenizi daha da eğlenceli hale çevirebilirsiniz. Ayrıca internette aradığınız bir bilgiyi doğrudan klavye üzerinden gönderebilirsiniz.

Gboard Google Klavye Android APK uygulaması onlarca farklı dili desteklemektedir. Bu sayede klavyenizin seçtiğiniz dilin kurallarına uygun şekilde yazım hatalarınızı düzenler. Ayrıca çeviri özelliği de bulunur. Seçim yaptığınız takdirde siz Türkçe yazarken klavye yazdıklarınızı otomatik olarak hedef dile çevirebilir.

Gboard Google Klavye APK indir

Gboard Google Klavye farklı tema seçenekleri ve Türkçe dil desteği ile daha kolay bir kullanım sunmaktadır. Gboard Google Klavye APK‘yı Android telefon ve tabletlere 67 MB boyuta sahip cihaza göre değişebilen sürümünü ücretsiz indirip yükleyebilirsiniz.