Hushed İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Hushed

Hushed

Hushed APK indir, ikinci telefon numarası alma uygulaması Hushed mesaj ve arama yapabilen sanal numara uygulamasıdır. Yurt dışı yerel telefon numarasını ücretsiz alabilirsiniz....

Hushed APK indir, ikinci telefon numarası alma uygulaması Hushed mesaj ve arama yapabilen sanal numara uygulamasıdır. Yurt dışı yerel telefon numarasını ücretsiz alabilirsiniz.

Hushed bir sanal numara uygulaması olup haberleşme kategorisinde yer almaktadır. Son derece kullanışlı olan bu uygulama dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Kişisel numaranızın yanı sıra bir telefon numarası daha alabileceğiniz uygulama sayesinde işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Hushed İkinci Telefon Numarası Özellikleri

Hushed iş yaşantınızda kullanabilir ve böylece kişisel yaşamınızda çalışma hayatınızı kolayca ayırabilirsiniz. Eğer ikinci el sitelerine ilan verecekseniz ve numaranızı paylaşmak istemiyorsanız son derece kullanışlı olacaktır. Ayrıca size ulaşmasını istemeyeceğiniz kişilere tek kullanımlık numaranızı verebilirsiniz. Yurt dışı seyahatlerinizde ise Hushed üzerinden yerel bir telefon numarası alabilir ve bu sayede sevdiklerinizle ekstra ücret ödemeden konuşma imkânı bulursunuz.

Pek çok farklı ülkeye ait telefon numarası alacağınız uygulama sayesinde sınırsız bir şekilde konuşma ve mesajlaşma özgürlüğüne sahip olursunuz. Ayrıca bunun için ikinci bir sim kart ya da cep telefonuna da ihtiyaç duymazsınız. Hushed Android APK üzerinden alacağınız sanal numara ile kendi telefon numaranız etkileşime girmeyeceği için karışma gibi bir risk olmaz. Üstelik uygulamayı telefonunuzun yanı sıra tabletinizden de kullanarak tabletinizi telefona dönüştürebilirsiniz.

Hushed Android APK indir

Sanal numara alma uygulaması olan Hushed APK‘yı Android telefon ve tabletlerinize 69 MB hafıza yer olması gerekiyor. Hushed 2. telefon numarası yurt dışı seyehatlerinize göre istediğiniz ülkenin telefon numarasını ücret ödemeden alabilirsiniz.