Mobizen Ekran Kaydedici İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Mobizen Ekran Kaydedici

Mobizen Ekran Kaydedici

Mobizen Ekran Kaydedici APK, Android ekran videosu çekme uygulaması olan Mobizen ekran kaydedici 1080P çözünürlükte ekran video kaydetmenizi sağlamaktadır. Mobizen Ekran Kaydedici, cihazınızdaki...

Mobizen Ekran Kaydedici APK, Android ekran videosu çekme uygulaması olan Mobizen ekran kaydedici 1080P çözünürlükte ekran video kaydetmenizi sağlamaktadır.

Mobizen Ekran Kaydedici, cihazınızdaki ekran görüntülerini kaydetmenizi sağlayan bir mobil uygulamadır. Android işletim sistemli tablet ve telefonlarda kullanabileceğiniz uygulama sayesinde ücretsiz bir şekilde oyunlarınızı ya da eğitimlerinizi kaydetmeniz mümkündür.

Mobizen Ekran Kaydedici Özellikleri

1080P çözünürlüğe kadar ekran kaydı alma imkânı veren uygulama kullanıcılarına farklı çözünürlük alternatifleri de sunmaktadır. Bu sayede dilerseniz cihazınızda fazla yer kaplamayacak 144P çözünürlüklü kayıtlar yapabilir dilerseniz de kaliteyi ön planda tutabilirsiniz.

Mobizen Ekran Kaydedici uygulamasının öne çıkan yönlerinden birisi de Facecam özelliğine sahip olmasıdır. Bu sayede yalnızca cihazınızdaki sesleri değil kendi sesinizi de kayıtlara ekleyebilirsiniz. Bu özellik sayesinde oyun oynarken yorum yapma imkânınız bulunur.

Mobizen Ekran Kaydedici uygulamasında kaydettiğiniz videoları doğrudan hafıza kartına yedekleyebilirsiniz. Bu sayede hafıza sorunu minimuma inecektir. Ayrıca yalnızca ekran kaydı almakla da kalmazsınız. Bu kayıtları dilediğiniz bölgelerinden kesebilir ve farklı videolarla birleştirebilirsiniz.

Cihazınızda root olmasına ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz uygulama rakiplerinin aksine filigran eklememektedir. Cihazınızda kapladığı yer ise yalnızca 33 MB olup yavaşlamalara neden olmaz.

Mobizen Ekran Kaydedici APK indir

Mobizen ücretsiz olarak Android ve mobil telefon tabletlerinize indirip cihazınızda 33 MB boş yer olmasıyla birlikte Mobizen APK dosyasını indirip yükleyebilirsiniz. İstediğiniz her görüntüyü kolaylıkla çekebilirsiniz. 1080P ve 144P kalite aralığında ekran videosu çekebilmektedir.