Parallel Space – Çoklu Hesap İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Parallel Space – Çoklu Hesap
Parallel Space – Çoklu Hesap

Parallel Space – Çoklu Hesap

Parallel Space – Çoklu Hesap APK indir, aynı uygulamadan birden fazla hesabı açabilen Parallel Space – Çoklu Hesap Android cihazlarda aynı anda çevirimiçi...

Parallel Space – Çoklu Hesap APK indir, aynı uygulamadan birden fazla hesabı açabilen Parallel Space – Çoklu Hesap Android cihazlarda aynı anda çevirimiçi oyun hesabı da açabilmektedir.

Parallel Space-Çoklu Hesap, bir cihazda birden fazla hesap oluşturmanıza imkân veren son derece kullanışlı bir uygulamadır. Yaklaşık 5 milyon kişi tarafından kullanılan uygulama bu zaman kadar 100 milyon kişi tarafından yüklenmiştir.

Parallel Space – Çoklu Hesap Özellikleri

Parallel Space-Çoklu Hesap APK dosyasını indirdikten sonra saniyeler içerisinde kurulumu tamamlayabilirsiniz. Daha sonra Whatsapp, Messenger, Instagram ve Facebook gibi pek çok sosyal ağ uygulama için birden fazla hesap açmanız mümkündür.

Parallel Space-Çoklu Hesap Android uygulaması ile dilerseniz özel ve iş hesaplarınızı ayırabilir dilerseniz de birden fazla hesaplara oyunlara giriş yaparak daha hızlı şekilde geliştirebilirsiniz. Sık sık güncellenen uygulama hemen hemen tüm uygulamaları desteklemektedir.

Cihazınızda sık sık kullanmadığınız ve başkaları tarafından görülmesinden rahatsız olacağınız uygulamalar bulunuyorsa Parallel Space-Çoklu Hesap sayesinde bu uygulamaları gizleyebilirsiniz. Ayrıca tek tık ile farklı temalar arasında geçiş yapabilirsiniz. Bu sayede kişisel zevklerinize göre özelleştirme imkânınız bulunur. Uygulama cihazınızda yalnızca 11 MB yer kaplamaktadır.

Parallel Space – Çoklu Hesap APK indir

Sadece Android telefon ve tabletlerinize indirip ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Parallel Space – Çoklu Hesap APK dosyası Android telefonlarda 11 MB hafızada yer kaplamaktadır. İki sosyal ağ hesabı aynı cihazda kullanabilir ve aynı oyunda aynı cihazda birden fazla oturum açabilirsiniz.